sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Vuosi alkaa suihkareilla

No niin, jospa pitkästä aikaa höpöttäisi suihkugeeleistä, niitä kun tunnetusti kuluu tasaiseen tahtiin. Enimmäkseen tarkoituksena ei ole höpöttää suihkareista joista olen jo aiemmin kirjoittanut, mutta muutamia poikkeuksia tulee aina eteen ja aloitetaan niistä.


Treacle moonin inkiväärille tuoksuva suihkugeeli on puhdasta rakkautta. Nyt hihkuinkin innosta kun huomasin tätä saavan eleven-nettikaupasta, tätä kun ei niin helpolla meinaakaan löytää. Tämän taisin tilata Nordicfeeliltä ja harmikseni sen jälkeen tätä en ole sieltä bongannut. Täytyy siis tehdä mahdollisimman pian tilaus elevenille ja tilata pari pulloa jemmaan.


Niin paljon kuin rakastankin Snow fairyn ällömakeaa tuoksua, taisin nyt saada ison pullon vuoksi pienen yliannostuksen. Lisäksi muutamia kertoja huomasin tämän ottavan vähän henkeen, muistelen jonkun muunkin maininneen vastaavasta ilmiöstä? Kertonee siis paljon tuoksun voimakkuudesta.


Body Shopin mustikkaista suihkaria oon käyttänyt aiemmin yhden pullollisen ja tuolloin muistaakseni mainitsin tuoksun tuovan mieleen mökin. Jännä juttu, en tiedä muistanko aiemman pullon tuoksun väärin, mutta omasta mielestäni tämä tuoksui erilaiselle ja tarkemmin ottaen enemmän mustikalle. Vaikka mustikka onkin ihan jees tuoksu, en kuitenkaan ollut nyt kovin innoissani. Ehken siis osta tätä jatkossa.


Tätä olen muistini mukaan käyttänyt aiemmin ja muistini mukaan kuvasin tuoksun muistuttavan hammastahnaa. Sitä se muistutti nytkin, en ymmärrä miten vihreä tee voi tuoksua sille... Pitäisi muistaa olla ostamatta tätä tulevaisuudessa, parempiakin vihreä tee suihkareita löytyy.


Tämä Yveksen suihkari oli vähän tylsä mun makuun, muuta en osaa sanoa. Pullo oli kyllä kaunista katseltavaa.

 

Minipullo Yveksen 'kultahippuja' sisältävää vaniljalle tuoksuvaa suihkugeeliä. Tuoksu oli ihan ok ja vaikka nuo hippuset turhia olivatkin, pidin niistä koska ne eivät olleet sellaista glittermäistä vaan enemmän lehtikultamaista. En tiedä huomaatteko tuosta alimmaisesta kuvasta mitä tarkoitan.


Jatketaan Yveksellä ja vaniljalla myöskin. Spicy vanilla oli tylsä, tykkäsin tuosta minipulloversiosta enemmän.


Tylsä oli tämä Avonin vadelma&omena suihkarikin. Ensimmäisellä käyttökerralla ihmettelin kun tätä iholle pyörittäessäni tuntui kuin iholla olisi ollut roskia. Sitten vasta huomasin tämän sisältävän jotain kuparin värisiä palleroita, luulenpa niiden olleen muovia, pah =/

Sitten vielä tarinaa kahdesta suihkarista jotka taisivat mennä piloille. Mä oon aina ajatellut ettei suihkugeelit mene herkästi pilalle, mutta kylläpä nekin sen taidon osaavat. Tässä jutussa oon kertonut Emännän appelsiinisesta suihkugeelistä. Kerroin vähän pettyneeni tuoksuun ja vähän aikaa sitten otin käyttöön kylppärissä jemmassa olleen tuubin. Koostumus oli ihan ok, mutta en havainnut appelsiinin tuoksua ollenkaan. Korkkikaan ei mun mielestä ollut mitenkään jäänyt raolleen eli ilmeisesti kylpyhuoneen olosuhteet olivat tehneet temppunsa. Toinen pilalle mennyt oli sen sijaan säilytetty oikeaoppisesti pimeässä vaatehuoneessa, mutta aika oli tehnyt tuhojaan. Yritin etsiä juttua ko. suihkarista, mutta en ole varma olenko koskaan siitä edes kirjoittanut vaikka olin 100% varma asiasta. No, tässä jutussa tämä Bottega Verden kirsikalle tuoksuva suihkari sentään vilahtaa. Suihkugeeli ei ollut väriltään noin syvän punaista (vaikka pulloa katsoessa siltä näytti), käyttäessä huomasin sen vivahtavan vähän oranssiin. Toki voi olla että se oli alunperinkin tuon väristä, mutta tuoksu ei ainakaan ollut enää herkullinen. Aikaisemminkin mulla on tainnut joitain BV:n tuotteita vanhentua, joten täytyisi tehdä inventaarion niiden suhteen. Ja toki muidenkin suhteen, kuka tietää onko tuolla vaatekaapin kätköissä johonkin perimmäiseen nurkkaan unohdettuna ties mitä muinaisjäänteitä...

6 kommenttia:

  1. Mie ostin pari Treaclemoonia Bangerheadilta; omppu ja mansikka, yllätyin kun näin niitä siellä.
    Kannattaa kurkata myös Happiness Is -sarja! Sekin löytyy Noridcfeeliltä ja eleveniltä ainakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti vilkaista tuo Bangerhead, hassua kun tuotemerkeistä sitä ei löytynyt, mutta hakusanan laittamalla löytyi. Ja voi ei, siellä olis sitä sitruunan tuoksuista suihkariakin, sitä ei oo elevenillä ja se on aivan ihanaa myöskin =)

      Tuota Happiness Is -sarjaa oon välillä katellu sillä silmällä, ans kattoo lähteekö nyt jotain tilaukseen vai jääkö myöhemmäksi.

      Poista
    2. Eiku hetkonen, ei ihme ettei löytynyt tuotemerkkien listauksesta, tällä hetkellä niitä ei olekaan myynnissä vaan ovat tulossa =)

      Poista
    3. Ilmeisesti ollut joku pieni erä varastossa, kun mie sain napattua ja ihan runsaasti siellä oli valikoimaa. :D

      Poista
  2. Oooh, suihkareita! Mulle onkin tuttuja nuo muut, paitsi Ginger ja Avon. Nuo Yves Rocherin jotkut suihkugeelit, etenkin kausisuihkarit, on yleensä hirveän laimean tuoksusia, tylsää. :( Ne tänkin talven pullot jotenkin blaah.

    Mä ostin syksyllä messuilta Treacle Moonilta sen sitruunan ja vadelman, ne on IHANIA!

    Mulla on myös joskus vanhentunut suihkugeelejä... Pääosinhan niissä vähän väri haalistuu ja tuoksu laantuu, mutta joskus on ihan selkeästi alkanut haistakin pahalta. :P Nyt joulun aikaan/jälkeen otin Lushilta 2 pientä So White -suihkaria käsisaippuaksi. Ostin ne reilu vuos sitten ja niissä oli päiväykset nyt marras-joulukuussa 2015. Toinen oli ihan selkeästi jo vanhentunut koostumukseltaan ja tuoksultaan. :( En tajua miten ne on menny niin äkkiä, kun se päiväys on ollu vaan max. 1 kk aiemmin?! :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se sitruuna on kans aivan ihana, harmi kun elevenillä ei ollut sitä... Lush ei tietty oo mikään ekomerkki, mutta taitavat kuitenkin suosia suht luonnonmukaista linjaa, josko siksi vanhenevatki nopeammin. Mulla kerran homehtui tmv. yksi naamaputsari (palamuodossa oleva), en kylläkään muista millaiset päiväykset siinä oli =D

      Poista