sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Geeliputsarit

Nyt lyhyt sepostus kolmesta käyttämästäni kasvoille tarkoitetusta geeliputsarista. Hirvittävästi näissä ei ollut eroja, tekivät sen mitä pitikin ja suurin ero olikin vain tuoksuissa.


Kuten kuvasta näkyy, Laveran nappasin Prisman alehyllyltä, paikka jossa on aina pyörähdettävä ;) Tämä oli ihan hyvä putsari, tuoksukin oli ihan ok. Tosin mua aina jossain määrin hämmentää tuoksut tuotteissa joissa on  maininta 'sensitive' tmv., mutta ehkä se tässä yhteydessä tarkoittaa vain hellää puhdistusta. No, kyllä tämä hyvin kasvot puhdisti ja voisin ostaa toistekin jos tarjouksesta löytyy. Normaalihinta on kympin luokkaa ja se on minun mielestä liikaa. Yksi miinus tuli korkista, muistelen sen olleen hankalasti avattava (eli liian tiukka) ja voi että mä inhoan sellaisia korkkeja. En sitten tiedä oliko mun tuubi maanantaikappale vai onko kaikissa näissä putsareissa yhtä tiukat korkit.


Herbinan Energy Boost oli miellyttävä tuttavuus, tuoksusta pidin paljonkin. Tuoksu oli hedelmäinen, muistutti ehkä appelsiinia. Pakkauksen ulkonäkökin hiveli silmääni. Sanomattakin selvää, että tätä varmasti ostan toistekin. Hintakaan ei päätä huimaa, en nyt muista mitä tämä tarkalleen maksoi, mutta googlettamalla selvisi hinnan olevan himpun verran alle 6€.


Myös tästä Lumenen putsarista tykkäsin. Tuoksu oli tässäkin hedelmäinen ja ihan kivahan tuota värikästä tuubiakin oli katsella. Tämän ostin tarjouksesta ja ostan kyllä toistekin kunhan seuraavan tarjouksen bongaan. Sokoksen verkkokaupassa hinta näyttäisi olevan 7,50€ ja varmasti se on suurinpiirtein samaa luokkaa muuallakin. Eihän tuokaan ole oikeastaan paha hinta, mutta mun mittapuulla se on siinä ja siinä onko se liikaa putsarista, niitä kun saa halvemmallakin.

Oliko nämä teille tuttuja tuotteita ja jos oli, niin mitäpä itse olette tykänneet?

4 kommenttia:

 1. Lumene ja Herbina ovat olleet myös mun makuun. Molemmissa on ihana tuoksu. Jostain syystä tykkään käyttää geeliputsareita vain suihkussa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suihkussa minäkin niitä käytän, mä ku en varsinaisesti aamuisin puhdista kasvoja, ainoastaan vauvojen pyllypyyhkeitä käytän tai misellivettä tmv. Viikonloppuisin harvemmin teen sitäkään =)

   Poista
 2. Lumene tuli kerran Livboxista, mutta se oli jotenkin liian tuju mun iholle (kiristi ihan kunnolla pesun jälkeen), niin annoin eteenpäin kaverille, jolle sopi paremmin :).
  Tuota Herbinan uutta sarjaa tekis mieli kokeilla kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herbinaa kannattaa kokeilla, ainakin mulle sekin sopi =)

   Poista