sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Suihkutuotteita ja shoppailua

Kuten arvata saattaa, tuli syyskuussakin käytettyä suihkugeelejä melkoisen monta kipaletta. Aloitetaanpa tästä Yveksen tapauksesta, tämä kylläkin oli sellainen jonka vein mökille (en muista käytinkö tätä yhtään täällä kotosalla) ja siellä tämä sitten loppui viime kuun aikana.


En tiedä mille tämän piti tuoksua, mutta tämä oli aavistuksen tylsä vaikka sinällään tuoksu olikin ok. 


No Monoï ei taasen ole koskaan tylsä, ahh!


Avonin Citrus Zing oli tuoksultaan ihana, mutta koostumus oli mun mielestä pikkuisen liian löysää. Mulla on toinen pullo tätä (plus muita Avonin suihkareita) joten pitääpä seuraavan pullon kohdalla tutkailla onko sekin lirua vai oliko kyseessä yksittäistapaus. Tämä muuten taitaa olla melkein samalle tuoksuva kuin Avonilla aikaisemmin ollut Citrus Burst, näin ainakin muistelen. Citrus Burstissa näyttäisi sitruunan ja mandariinin lisäksi olevan greippiä, tässä Zingissä vain sitruunaa ja mandariinia.


Tämä on vanha tuttu, tykkään tuoksusta vaikken osaa kuvaillakaan mille tämä tuoksuu.


Tämä suihkari tuli aikoja sitten LivBoxissa ja nyt vasta orientoiduin käyttämään tämän. Tuoksusta ei ollut hurmaamaan mua, mutta koostumus sen sijaan teki sen. Geeli oli paksua ja vaahdosta tuli ihanan tiivistä ja kermaista, siitä tuli kieltämättä tietynlainen ylellisyyden tuntu.


Possibilityn Lemon Cheesecake kuoriva suihkugeeli oli kivan tuoksuista, mutta eihän nämä kuorivat suihkarit koskaan kuori juuri ollenkaan. Tai eivät ainakaan meikäläisen hipiää.


Tästä mainitsin jo aikaisemmin, siis voihan pojat, miksen ole aikaisemmin bongannut tätä Lumenen kroppakuorintaa? Tämä on todella hyvä ja tätä tulee taatusti kulumaan mulla tuubi jos toinenkin. Tuoksu on mukava ja tämä myös kuorii. Plussaa myös bioahajoavista kuorivista palluroista. Täten julistan tämän paremmaksi kuin mitä monta kertaa aikaisemmin ylistämäni Yveksen kuorinta on (jota tosin tilasin tuubin koska se on hyvä). Tehoiltaan nämä siis ovat samankaltaisia, mutta Lumene menee Yveksen ohi helpommalla saatavuudella ja hinnallaan, Lumene on siis halvempaa. En myöskään tiedä onko Yveksen kuorinnan partikkelit biohajoavia, laiskana en ole ottanut asiasta selvää...

Ja sitten niihin shoppailuihin, tilasin Yvekseltä kun postikulut olivat 0 euroa ilman ostorajoitusta ja tahdoin päästä testaamaan tuota uutta suihkugeeliä.


Tilasin tosiaan vain tuon vasemmalla olevan suihkarin, käsivoiteen ja kroppakuorinnan. Takana oleva vartalovoide on kiitoslahja siitä kun olen arvostellut tuotteita Yveksen nettisivuilla. Siellä näemmä saa jokaisesta arvostellusta tuotteesta koodin jolla saa lunastettua tuon tuotteen. Sitä en tiedä saisiko jokaisesta arvostelusta voiteen, vähän epäilen... ;) Ja nuo 3 minituotetta valitsin sitten tilaajalahjaksi.

Vaan eihän ne shopingit tuohon loppuneet, viime viikolla käytiin Haaparannassa ja sieltä plus Torniosta tuli ostettua vaikka mitä. Tässä kosmeettisen puolen saalis.


Hupsista, en muuta sano vaikka olishan tuo voinu pahemminkin lähteä lapasesta... Etualalla olevat Eternityt sentään olivat kaupanpäällisiä Kicksistä, muut ihan ostettua kamaa. Noo, kerrankos sitä sortuu ;)

11 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia ja mistä hapitsulla ostit tuota polkagris saippuaa.Äiti saa kattoa mulle ku pääsen vast ens kesänä ite

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos oikein muistan, niin ostin sen Rustasta =)

      Poista
    2. Okei täytyy vinkata äidille tai sitten veljen puolisolle =)

      Poista
    3. Oletko muuten testannu jo tuota polkagris saippuaa tuoksuuko hyvälle?

      Poista
    4. En oo testannut, säästelen sitä jouluun...

      Poista
  2. Uuuu, innolla odotan tarkempia postauksia nuista Haaparannan ostoksista, näyttää tosi kivoilta! :)
    Ja kiitos tuosta Lumenen kuorinta-vinkistä, pitääpä ostaa jossain vaiheessa kokeiluun!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mä odotan innolla sitä jahka pääsen niistä kirjoittelemaan =P

      Poista
  3. Jo viime jouluna koetin etsiä tuota polkasaippuaa! Sitä myytiin muistaakseni joissain Valintataloissa, mutta en löytänyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama homma oli mullaki viime vuonna, aina kun muistin, niin koetin kaupasta bongata polkasaippuaa laihoin tuloksin..tosin Valintatalossa en käynytkään. Olinki melkoisen innoissani kun nyt sitten silmiini hypähti rivitolkulla polkapulloja =D

      Poista
  4. Toi Monoi on niin ihana, mulla on aina sitä pari purkkia varastossa, harmi, että pullo on niin pieni ja kuluu nopeasti. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pullo on sen verran pieni ettei sen käytössä kauaa nokka tuhise =D

      Poista