sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Käsivoiteet

Syksyn saapuessa myös käsivoiteiden menekki kasvaa meikäläisellä ja viime kuussa loppuikin peräti 4 sellaista. Tai noh, jos oikein pilkkua viilataan, niin tuo yksi ei ihan loppunut silloin, mutta esittelen senkin tässä yhteydessä.

 

Crabtree&Evelyniltä kului 2 minituubia. Spiced Ginger oli sellainen limited edition -tyyppinen, se taisi ollu joulun aikaan jolloin myynnissä oli 3 erilaisen käsivoiteen setti. Tuoksu oli ihan ok, tosin vähän petyin, se olisi saanut olla vieläkin inkiväärisempi. Granaattiomenaa oon käyttänyt yhden tuubin aikaisemmin ja senkin tuoksu on ok, tosin ei mikään suosikki tältä merkiltä, mutta ei pahakaan (niitäkin kun valitettavasti mun nenän mielestä Crabtree&Evelyniltä on löytynyt). Nämä on semmosia passeleita työkäsivoiteita kun et halua saada aikaiseksi mitään rasvanäppejä.


Oriflamen mintun&vadelman tuoksuisen käsivoiteen päiväys oli paukkunut, mutta silti tämä oli kelpo tavaraa. Tykkäsin tuoksusta ja koostumuksesta, tämä oli kosteuttavampaa kuin esim. nuo Crabtree&Evelynit ja käytin tätä syyskuussa yökäsivoiteena. Nyt ei tämänkään tehot riittäisi yöaikaan sillä mun kädet (varsinkin oikea käsi) ovat narahtaneet ärsyttävän kuiviksi. Mutta kaikin puolin hyvä käsivoide, peukku siis tälle.


Nourishin käsivoide on se joka ei ihan täysin loppunut syyskuussa. Olisi se loppunut, jos en olis unohtanut tätä valumaan ylösalaisin, vieläkin se nököttää valumassa ja pitäisikin kaaputtaa loput ja heittää purnukka sen jälkeen roskiin. Tilasin tämän Feeluniquelta uteliaisuuttani, tämä kun oli tuolloin tarjouksessa ja normihinta taasen oli mun makuun liian kova. En nyt löytänyt tätä ko. puljusta, mutta muistelen normaalin hinnan olleen about 16 € ja tarjouksessa tämä oli puoleen hintaan. En ikimaailmassa maksaisi käsivoiteesta tuollaista hintaa, mutta tarjouksessa hinta oli kohtuullinen ja halusin testata onko kallis käsivoide yhtään sen parempi kuin halvemmat.

Alussa mulla oli vaikeuksia saada tuotetta ulos, pumppasin ja pumppasin, mutta mitään ei tullut ulos. Ainoastaan sellaista omenan tuoksua tussahteli ilmaan. Lopulta tuotettakin alkoi tulla ja tuoksun suhteen oli kovat odotukset, pulloa pumpatessa kun tuoksu oli todella kiva. Vaan kas kummaa, voide ei sitten tuoksunutkaan niin omenaiselle (olinkohan pumpannut kaikki aromit ulos...), vieno omenan tuoksu siinä oli, mutta muuten tuntui siltä kuin olisi tuoksutellut valkoista A4-arkkia. Siihen siis petyin. Käsivoiteena tämä oli kevyttä kamaa, mutta silti hyvää. Tosin jälleen kerran totean että tuskin tämä tämän hetkisessä kunnossa oleville käsilleni tekisi juuri mitään... Täysihintaisena en tätä ostaisi eli siinä mielessä ei ole hintansa väärti, mutta alennuksessa ollessaan voisin harkitakin.

2 kommenttia:

  1. Mie tsiigailin tuota ensimmäistä käsirasvaa lauantaina messuilla, mutta en ostanut kun ajattelin sen olevan pahan tuoksuinen :D Inkivääri ei ainakaan syötävässä muodossa ole itselle mitään herkkua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö siellä ollut testereitä? Pitäs kyllä olla ettei tarvitse ostaa sikaa säkissä. Mä kyllä tykkään inkivääristä syötynäkin =)

      Poista