maanantai 2. marraskuuta 2015

Parit kuorinnat

Minähän tuppaan olemaan suht vaativa kasvo- ja vartalokuorintojen suhteen, tökötin pitää oikeasti kuoria eikä vaan hipeltää ihon pintaa. Niinpä yllätyinkin kuinka tehokas Dermosilin Nature kasvojenkuorinta olikaan.


Tässä Dermosilin sivuilta kopsattua tietoa: 

Nature Kasvojen Kuorintavoide, organic on hellävarainen ja hieno kasvojen kuorintavoide. Tuotteen ainesosista 99,4 % on peräisin luonnosta ja 27,1 % ainesosista on viljelty luonnonmukaisesti.

Kuorintavoide on hienorakeista voidetta, joka kuorii kasvojen ihoa tehokkaan hellävaraisesti piidioksidin ansiosta. Kuorivaa ja ihoa kosteuttavaa vaikutusta iholla vahvistaa myös tuotteen sisältämä maitohappo. Tuote myös kosteuttaa ihoa manteliöljyn, mustaherukansiemenöljyn ja glyseriinin ansiosta. Nerolin kukista saatava vesiliuos virkistää ja hoitaa ihoa. Tuote sisältää myös aloe veran lehdistä saatavaa uutetta, joka pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Hajustamaton Nature Kasvojen Kuorintavoide kirkastaa ja raikastaa kasvojen ihoa.

Tämä tosiaankin on hienorakeista, mutta niitä kuorivia hitusia on kuitenkin paljon. Tuoksuttomat tuotteet ovat yleensä mielestäni tylsiä, mutta tämä on yksi harvoista jonka kohdalla teen poikkeuksen ja ihan vaan siksi, että tästä tuli kertaheitolla luottotuotteeni. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!

Toinen kuorinta oli myöskin Dermosililta eli outlet-osiosta napattu kroppakuorinta. Tätä ei olekaan tällä hetkellä valikoimassa ja en tiedä tuleeko tätä enää myyntiin.


Tässä oli ainesta hyväksi kuorinnaksi, mutta harmittavasti niitä kuorivia osasia oli minun makuuni liian vähän. Mielelläni kyllä tämän käytin, mutta ikävä ei tullut. Tuoksu oli kiva ja koostumus emulsiomainen, joku jossain muistaakseni mainitsi tämän kosteuttavan ihoa. No, mulla on marssijärjestys aina niin että ensin kuorin ihon, sen jälkeen pesen vielä suihkarilla eli en osaa sanoa tuosta kosteuttavuudesta. En osaa sanoa ostaisinko tätä toiste jos tätä vielä tulisi myyntiin, kuten alussa totesinkin, olen vähän vaativa näiden tuotteiden suhteen ja tämä ei ollut täysi napakymppi.

2 kommenttia:

 1. Hitsi, kun olisi tullut paria päivää aiemmin tää :D.
  Ois voinut laittaa Dermon tilaukseen tuon kasvokuorinnan :D.
  Nooh seuraavalla kerralla sitte :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei..! No totisesti seuraavalla kerralla, olisi mielenkiintoista kuulla mitä sä tykkäät tuosta kuorinnasta =) Mä just tein tilauksen ja tilasin jemmaan 2 tuubia =D

   Poista