torstai 3. syyskuuta 2015

Syyskuun LivBox

Hupsista, nyt kyllä boksi tuli ennätysmäisen nopeasti, eilen olisi jo ollut noudettavissa, mutta loppujen lopuksi en sitten jaksanut iltasella lähteä sitä erikseen hakemaan kun tiesin saavani sen tänään ruokatunnilla hyppysiini. Avaamisen sentään jätin ihan kotiin ;) Tämän kuun boksi oli ns. bloggaajaboksi eli sisältö koostui kuuden eri bloggaajan ylistämistä tuotteista.


Ensin mietin jotta hetko, mitä tästä puuttuu..? No se tavanomainen rusettisysteemi tietystikin! Sisältö  näytti omassa boksissani tältä.


Mielenkiintoisia tuotteita ja myös niitä vähemmän mielenkiintoisia jotka toivat hiukan toiston makua sisältöön.


Minä oon huono käyttämään hiusnaamioita, mutta onneksi tämän vaikutusaika on lyhyt, vain 3 minuuttia. Sen minäkin jaksan kärvistellä. Naamio on tarkoitettu värjätyille hiuksille ja omani eivät ole sitä, mutta mulle se ei oo nyt niin nöpösen nuukaa. Joillekin oli tullut hiusöljy ja kyllä mä tämän naamion mieluummin otan.


Moni taisi päästää kyllästyneen huokaisun nähdessään tämän. Niin päästin minäkin, taas Carmexia. En muista sainko kelkottua sen aikaisemman Carmexin eteenpäin vai onko se tuolla jemmassa. Täytyisi ottaa käyttöön se tai sitten se kirsikkainen versio joka myöskin tuli jossain vaiheessa boksissa. Niin ja oonhan minä mennyt joskus alesta ostamaan sellaisen nestemäistä Carmexia sisältävän tuubin..ei pääse nämä (eikä muutkaan) huulirasvat loppumaan!


Lumenen kulmien muotoiluvaha on ihan kiva tuote, mutta tuo vaaleanruskea sävy epäilyttää, mulla kun on tummat kulmakarvat. Pitänee vaan testata ja pitää sormet ristissä ettei sävy mene metsään.


Dermalogican riisipohjainen entsyymikuorintajauhe on boksin ehdottomasti paras tuote. Tästä olen lukenut kehuja ja halunnut päästä testaamaan, mutta hinta vaan on meikäläisen kukkarolle liian kova. Vaan nytpä pääsen kokeilemaan tätä kehuttua tuotetta, ihanaa!


Clarinsin Beauty flash balmin olen saanut jo aiemmin boksista ja olinkin ensin pettynyt, uusia tuotteitahan tässä haluaisi päästä testaamaan. Mutta sitten muistin että tätähän voi käyttää naamiona ja siitä ensimmäisestä tuubista ajattelin jossain vaiheessa etten raski sitä moiseen tuhlata. No nytpä voin sen tuubin loput turauttaa kasvoilleni naamion muodossa, hyvä homma =)


Ja aiemmin olen saanut tämän Trindin kynnenvahvistajankin (täysikokoisena) joten enpä tästä ilahtunut. Sen täysikokoisen annoin eteenpäin, mutta ehkäpä tämän minikokoisen käytän ihan itte.

Lisäksi boksissa oli parit alekoodit, mutta saas nähdä tuleeko niitä hyödynnettyä. Tämän kuun boksissa oli siis toistoa, mutta tuo Dermalogica oli sen verran mieluisa tuote etten voi kovin paljoa moittia sisältöä. Miltäs teidän boksit vaikuttivat? Huomasin myös joidenkin saaneen Glamglowin tuotteita ja kieltämättä niitä olisi ollut mukava päästä testaamaan.

6 kommenttia:

 1. Mulla oli sama sisältö ja hiukan ehkä petyin tähän boxiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin niin hurmoksessa tuosta kuorinnasta, että en kovin paljoa pettynyt. Toistoa kyllä oli liikaa, varsinkin heillä joilla saattoi olla kolmekin sellaista tuotetta jonka ovat saaneet aikaisemmin.

   Poista
 2. Minä sain toisen boxin, tykkäsin kyllä, mutta tuo toinen boxi näyttää myös kivalta :)
  http://maikinkotona.blogspot.fi/2015/09/livbox-syyskuu-2015.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Glamglowia olisi ollut kiva päästä testaamaan =)

   Poista
 3. Joo, tuo Carmex... :D. Onneksi sen kirsikan sain annettua eteen päin ja edellisen classicin vein töihin. Oon kyl alkanu harkita, jos alkais nuita huulivoiteita käyttään myös jalkarasvana, että saisi niitä kulutettua pois nopeampaa... ;D.
  Mä käytin tota kulmavahaa niin, että ensin laitoin tummempaa väriä ja sitten tuolla vahalla vaan "kiinnitin" ja siistin kulmat! Ei mielestäni muuttanut väriä juurikaan eli tulee kyllä käytettyä noin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti tän jutun kirjoituksen jälkeen mun oli ihan pakko testata sitä kulmavahaa ja yllätyin ettei se sellaisenaan näyttänytkään oudolta. Tosin pitää kyllä testata vielä luonnonvalossa, saa nähdä miltä se sitten näyttää =)

   Poista