tiistai 1. syyskuuta 2015

Elokuun loppuneet

Kuukausi sitten arvelin elokuun olevan niukahko loppuvien tuotteiden suhteen, siltä se ainakin kuvassa näytti.


No, nämä kaikki kyllä loppuivat...


...mutta kuten arvata saattaa, kyllä tuotteita loppui kuvan ulkopuoleltakin ja hyvä niin. Ai niin, kuukausi sitten totesin kuvasta unohtuneen puuterin, mutta ei se vielä loppunutkaan. Ajattelin kyllä heittää ne vähäiset jämät roskiin kuun vaihteessa (en koskaan tykännyt ko. puuterista), mutta en ole jaksanut testailla uuden puuterin sopivuutta joten päätin kaaputella ne loputkin jämät naamaani nyt alkukuun aikana.

Ja sitten se syyskuu, tältä se vaikuttaisi näyttävän. Ja ajatelkaas, oletan tuon jättipänikällisen shampootakin loppuvan, kiitos miehen joka on myös osallistunut shampootalkoisiin!


Tuo Herbinan vartalotuoksu on vähän epätoivoinen ehdotus, mutta mietin jos vaan viitsin tehokäyttää sitä kropalle ja vessatuoksuna (siihen hommaan kun ruukaan käyttää näitä kroppasuihkeitakin), niin ehkä olisi olemassa pieni mahdollisuus sen loppumiselle. No, kuukauden päästä nähdään miten kävi.

4 kommenttia:

 1. Mä käytän kans tuoksuja, jotka ei kolahda (myös noita vartalotuoksuja) vessanraikastimina. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytän niitäkin jotka kolahtaa, eihän ne muuten kulu koskaan =D Ehkä jos vastaan tulisi jokin äärimmäisen ihana, sitä voisi pihistellä-tosin vartalosuihkepullot tuppaa olemaan liiankin isoja eli kyllä sellaistakin tulisi ruiskittua ihan muuten vaan (esim. se hiljattain ostamani Victoria's Secretin, kyllä mä sitäki aion käyttää vessasuihkutteluun) =)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää :). Tsemppiä taas syyskuuhun :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niin täpinöissäni kun tuo Herbinan suihke näyttää kuluneen jo entisestään, ehkä saavutankin tavoitteen... ;D

   Poista