tiistai 8. syyskuuta 2015

No nyt tökki

Vähän aikaa sitten LivBoxista tuli minikokoinen kaksikko hiuksille. Monet varmasti tykästyivät ikihyviksi näihin tuotteisiin, mutta minä en.


Schwarzkopfin Essensity kaksikko oli tarkoitettu vaurioituneille hiuksille ja mitä ilmeisimmin oma tupeeni ei sitä tällä hetkellä ole. En muista äkkiseltään olenko aikaisemmin törmännyt shampooseen ja hoitsikkaan jotka ihan oikeasti ovat liiankin hoitavia. Tai paremminkin, päähän jämähtäviä. Shampoota piti huuhdella oikein kunnolla sillä muuten hiuksiin jäi jotenkin rasvainen tunne. Eivät hiukset tietenkään sellaisiksi jääneet, mutta se tunne tiedättehän. Ensimmäisellä käyttökerralla mun oli ihan pakko pesaista hiukset vielä toisella shampoolla kun seuraavana päivänä oli töitä ja en vielä tiennyt millaiseksi hiukset tämän jäljiltä jäävät.

Hoitoaineesta tykkäilin shampoota enemmän vaikka sekin oli hiukan normaalia takertuvaista sorttia. Onneksi se ei kuitenkaan jämähtänyt niin paljoa että hermot olisi hiuksia huuhdellessa kärähtäneet ;) Tuoksultaan nämä erosivat toisistaan ja jomman kumman tuoksu (kah ku en muista...) muistutti etäisesti Offia (en ymmärrä miksi!). 

Tokihan näiden jäljiltä hiukset tuntuivat mukavilta, mutta tässä kunnossa olevalle kuontaleelle nämä vaan olivat liikaa. Ehkä voisin ostaa näitä jos jostain syystä hiukseni olisivat huonossa hapessa.


Herbinan syväpuhdistava shampoo loppui myös ja tätä oon käyttänyt aiemmin muistaakseni yhden pullollisen verran. Tuoksulle en edelleenkään lämmennyt, se on jotenkin pliisu, mutta syväpuhdistavana tämä on ok tuote jota ostan varmasti jatkossakin, tämä kun ei paljoa maksa.

8 kommenttia:

 1. Argh, kuulostaa ikävältä varsinkin ton shampoon koostumus, kaikki mitä en itse shampoolta toivoisi. Muistaakseni joku toinen bloggaaja kirjoitti joutuneensa vaahdottaan hiukset tolla aina kahdesti, että sai edes jotenkuten puhdasta jälkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohtui tosiaan mainita se, että tätä piti käyttää normaalia enemmän eli ei ihme jos joku on joutunut toistamaan pesun. Painajaismainen shampoo siis =/

   Poista
 2. Minäkään en tykännyt noista Essensityistä. Normisti pesen tukan joka toinen päivä, mutta tätä käytettyäni pitää kyllä pestä uudestaan heti seuraavana päivänä. Usch!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pesen hiukset joka päivä, mutta voin kuvitella mimmonen lähmätukka olisi jos pesisi joka toinen päivä ja käyttäisi tätä shampoota.

   Poista
 3. Mulla viel testaamatta noi livboxissa tulleet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sopii sun hiuksille paremmin ku mulle =)

   Poista
 4. Hmm.. miekään en ole näitä vielä kokeillut :D

  VastaaPoista