sunnuntai 13. syyskuuta 2015

No sepäs olikin vanha...

Tämä on varmasti tuttua monelle, tai ainakin toivon etten ole ainoa ;) Eli jemmoista saattaa tupsahtaa jokin tuote josta olet ollut tietoinen, mutta jostain syystä se aina vaan on jäänyt käyttämättä. Yksi tällainen tuote minulle oli Acon vartalovoide.


Lopulta päätin tarttua pulloon ja mietin milloinkahan tämän ostinkaan. Jostain syystä ensin muistelin siitä olevan noin vuoden päivät, mutta muistin ostohetken ja tuolloin kuljin toisella paikkakunnalla töissä. Ostin tämän siis ko. paikan apteekista. Mietin olisinko voinut ostaa tämän kun myöhemmin välillä kävin tuuraamassa siellä, mutta ei, en minä niillä reissuillani poikennut apteekkiin...


Mysteeri ratkesi kun huomasin ottaneeni purtilosta kuvia jo aikaisemminkin eli piakkoin ostamisen jälkeen. Kas, kuvathan olivat yli 2 vuotta vanhoja. No joo, eihän tämä mikään ikivanha tuote ollut, kyllä tuolta jemmoista löytyy varmasti vanhempiakin.

Nämä Acon vartalotuotteet tuppaavat olemaan miedosti hajustettuja ja joskus olen tainnut olla hivenen pettynytkin liian mietoon tuoksuun. Miedolle tämäkin tuoksui, mutta tällä kertaa tykkäsin tuoksusta ja hyvä vaan ettei tuoksunut liikaa, saipahan huoletta suihkia tuoksuja kropalle. Tämä myös kosteutti ihoa hyvin (ainakin näin kesäaikaan). Sinällään tästä arviosta ei ole teille hyötyä, tämä kun oli kesän ajan myynnissä ollut tuote eli enää tätä ei saa-varsinkin kun aikaa on kulunut sen yli 2 vuotta...

Sitten vähän tuoreempiin tuotteisiin eli käsivoiteisiin jotka loppuivat elokuussa. Ensin Yveksen tummanpuhuva tapaus.


Minä pidän karhunvatukan tuoksusta paljonkin, mutta tässä käsivoiteessa tuoksu tökki. Tuoksussa oli jotain sellaista tummanpuhuvaa nuottia josta en vaan tykännyt yhtään. Kosteutustehoiltaan tämä nippa nappa kävi kesäaikaan (käytin tämän suurimmalta osin töissä), talvella olettaisin käsieni vaativan vähän enemmän, jopa päiväaikaan.


Sen sijaan Body Shopin satsumalle tuoksuva käsivoide vei tuoksullaan kielen mennessään. Tuoksut näissä Body Shopin käsivoiteissa on kyllä aika tymäkät ja käytinkin tämän kotona. En tahtonut töissä tyrmätä ketään liian tuoksuvilla kätösilläni. Kosteutusteholtaan tämäkin passasi kesään, mutta talvella kädet varmasti kaipaisivat vähän enemmän, käytin tätä siis kotosalla lähinnä yökäsivoiteena.

2 kommenttia:

  1. Täällä Kuusamon toisessa apteekissa on Acon outlet-myynti, siellä oli muistaakseni vielä tuotakin voidetta. En ostanut sitä vaan ostin tuon saman sarjan vartalokuorinnan, kustansi viisi euroa. Vaikuttaa ihan kelpo tuotteelta mitä vähän käsivarteeni kokeilin :) Sieltä tosiaan tekee löytöjä kun tuotteet on suurimmalta osalta puoleen hintaan normaalista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, tuossa outletissa olisi kyllä ilo käydä shoppailemassa =)

      Poista