lauantai 19. syyskuuta 2015

Kivaa kasvoille ja myös jotain kamalaa

Silmänympärysvoiteethan ovat ikuisuustuotteita, tai ainakin siltä minusta aina tuntuu. Niinpä mulla oli melkoinen voittajaolo kun sain käytettyä loppuun tämän Dermosilin sy-geelin.


En voi kieltää etteikö suloinen ulkonäkö olisi aikoinaan vaikuttanut ostopäätökseen ;)


Koostumus oli kirkasta geeliä jossa oli sitten rinta rinnan noita suloisen näköisiä palleroita. Jossakin vaiheessa ajattelin käyttää loput kasvoille/vartalolle koska tämähän oli tietysti riittoisa puteli kuin mikä. Tuotteessa ei siis ollut vikaa, ainoastaan kyllästyminen meinasi iskeä. Lopulta kuitenkin huomasin ettei tuolle tuhlailulle ollutkaan tarvetta, sain sittenkin käytettyä tämän alkuperäisen tarkoituksensa puitteissa.

Sitten kasvovoide joka tuli joskus LivBoxista. Tästä oon lukenu hehkutuksia joten tokihan odotukset olivat kovat.


Ei tätä ihan turhaan hehkuteta, minäkin yllättäen tykästyin tähän. Tämä muuten jännästi viilensi kasvoja, tosin tunne ei tuntunut välttämättä jokaisella kerralla eikä edes joka puolella kasvoja. Suun ympärys oli useimmiten alue jossa tuntui tätä jännää kihelmöintiä. Voide tuoksui voimakkaan greippiselle ja en oikein tiennyt pidinkö siitä, greipin tuoksu kun on vähän ongelmallinen. Toisaalta pidän sen tuoksusta, mutta toisaalta se on helposti liian voimakas tuoksu ja jos olisi vaikka päänsärkyä, en uskaltaisi käyttää mitään greipille tuoksuvaa tuotetta.

Ja sitten se viimeisin tuote joka oli ihan hirvittävä kamaluus minun mielestäni...


Dabban siankärsämösuihke oli tuoksultaan jotain niin kamalaa, en hetkeen muista haistaneeni mitään niin hirvittävää. Tuoksusta tuli mieleen hikiset sukat tahi viikon jalassa olleet kalsarit (ei sillä, ei ole kokemusta tuollaisista kalsongeista, mutta voisin kuvitella sellaisten tuoksuvan tälle Dabballe). Toki tuoksuun tottui, mutta ans olla jos erehdyit pitämään taukoa, sitten se totuttelu alkoi uudestaan. Ja taukoja väistämättä tuli, tähän pulloon ei vaan tehnyt mieli tarttua. En siis osaa sanoa olisiko tämä tehnyt ihmeitä kasvoille ja vähän harmittaa oma luovuttaminen roskiin heittämisen muodossa. Nimittäin, tänne blogiin eräs lukija kommentoi tämän auttaneen hänen akneen taipuvaista ihoaan ja olin jo tuossa vaiheessa ehtinyt hävittää tämän. No, ei voi mitään.

Missä määrin teillä tuoksu vaikuttaa tuotteen käyttöön? Siedättekö kamaliakin tuotteita vai oletteko niin kuin minä joka ajattelee niin ettei kosmetiikan käyttämisen pidä tuntua vastenmieliseltä?

6 kommenttia:

 1. Siankärsämö Dabba kiinnostaisi ihonhoidon kannalta, mutta nyt alkoi tuoksukin kiinnostamaan, että kuinkahan oman nenä reagoisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun tarttee hankkia se ja testata ;)

   Poista
 2. Toi greippivoide tuoksui ihanalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallaan tuoksui hyvälle, mutta toisaalta taas ei... =)

   Poista
 3. Luovutin Madaran SOS -voiteen eteenpäin kun en vaan kestänyt sen hajua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytin yhden näytepussukan jotain Madaran kasvovoidetta ja sen tuoksu oli myöskin hirvittävä.

   Poista