sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Kuorinnat

Elokuussa tuli vissiin kuorittua kroppaa oikein ronskilla otteella kun peräti 2 vartalokuorintaa tuli tiensä päähän. Tuon purkkiversion olin toki ottanut käyttöön jo heinäkuun puolella, mutta tuubissa oleva kului siis kokonaan elokuun aikana. Hmm, pistää miettimään lotraanko mä näitä(kin) vähän liian hövelisti... ;)


Tätä Yveksen kuorintaa en ikimaailmassa olisi ostanut, tämä on sen verran tyyristä kamaa. Normaalihinta näyttäisi olevan 29,90 € (hei haloo..!) ja tällä hetkellä alennuksessa hinta on 17,90 € mikä myöskin on mun makuun pikkasen liikaa vartalokuorinnasta. Tämän sain ilmaiseksi kun tuolloin ostoskorin ensimmäisen tuotteen sai maksutta.


Kuorintana tämä oli hyvä ja itse asiassa nuo kuorivat hippuset vaikuttivat olevan identtiset Yveksen tuubikuorinnan kanssa (sen jota fanitan hirmuisesti ja joka on se toinen elokuussa loppunut kuorinta). Tuoksu oli ok, en osaa eritellä mille tämä tuoksui. Mutta vaikka tämä oli hyvä kuorinta, edelleen pyöritän silmiäni hinnalle.


Eli edelleen pidän tätä parempana, hinta on ok (nyt tarjouksessa 6,90 €) ja kyllä tuubi vaan toimii suihkussa paljon paremmin. Tosin, nyt Yves on saanut haastajan ja ehkä jopa voittajan Lumenen kuorinnasta, mutta siitä juttua sitten ensi kuussa kun ensimmäinen Lumenen tuubi on kulutettu loppuun.

Ja sitten vielä yksi tuote joka mun oli viskattava roskiin, kun en vaan tykänny, niin en tykänny.

 

Tämä Katy Perryn hajuvesinäyte Killer Queen on tullut joskus LivBoxin mukana ja pari kertaa oon tainnut tätä ilmaan suihkuttaa. Iholle en muistaakseni ole tätä suihkutellut koska jo ilmaan suihkutettuna tuoksu ei vaan oo yhtään mun makuun. 


Näille tämän piti tuoksua ja varmaan tuoksuikin, mutta mun nenään tämä vaan tuoksui halvalle ja oli sen tyylinen hajuvesi joita mahtuu kolmetoista tusinaan. Päätin sitten tosiaan viskata tämän roskiin, mitä sitä jemmaamaan tuoksua josta ei pidä ja jota ei sen vuoksi tahtoisi käyttää vessatuoksunakaan.

4 kommenttia:

 1. voi ei nyt tekee tosi paljon mieli kokeilla nuo vartalokuorinnat (kaikki!) Yvekseltä... en oo löytäny hyviä vartalokuorintoja Dermosililtä enkä Avonilta joten näyttää siltä että Yves Rocher on seuraava :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä testata =) Tuota kalliimpaa en hintansa vuoksi suosittele, varsinkin kun tuo halvempi on yhtä tehokas.

   Poista
 2. Yvesin kuorinnaksi kyllä hurjan hintainen, varsinkin jos kuorivat rakeet on samoja mitä tossa halvassa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoilta ne kyllä mun mielestä vaikuttivat =D

   Poista