maanantai 31. elokuuta 2015

Ne suihkugeelit

Nyt sitten viimeinen postaus loppuneiden suhteen eli totuttuun tapaan ne suihkugeelit jotka loppuivat viime kuussa.


LivBoxista tullut minikokoinen L'Occitanen Verbena suihkugeeli oli puhdasta rakkautta. Oon aikaisemmin käyttänyt samanlaisen minipullon (tai sitten se oli vartalovoidetta, en muista) ja jo tuolloin rakastuin palavasti tuoksuun. 


Ensin täytyy todeta, että voi kuinka tämän Yveksen sitruuna&basilika suihkaripullon ulkonäkö hiveli silmää! Sisältö oli ihan kivaa tuoksultaan, mutta vähän petyin, tuoksu olisi saanut olla vieläkin voimakkaampi.


Tämä Korresin suihkugeeli tuoksui myös sitruunalle ja basilikalle. Tämän tuoksu oli Yvestä onnistuneempi, pisteet siis Korresille!


Tähän Korresin bergamot pearin tuoksuun taasen petyin hivenen, olisi saanut tuoksua enemmänkin päärynälle. Mutta kyllä mä mielelläni käytän sen toisen pullon (tilasin siis kesällä tuplapakkauksen kun oli hyvässä tarjouksessa).


Bottega Verden suihkugeeli oli niin pliisu ja tylsä tuoksultaan, että vein sen aikoinaan mökille. Toki mökilläkin tahtoo käyttää mukavia tuotteita, mutta välillä tulee vietyä tylsiä sinne. Tosin jatkossa taidan (ja oon näin tehnytkin) pistää tylsät suihkarit käsisaippuakäyttöön.

No niin, huomenna sitten luodaan pikainen katsaus siihen miten elokuussa kävi tuotteiden suhteen ja miltä syyskuu vaikuttaa =)

4 kommenttia:

 1. Just tilasin tuon YR:n suihkarin. Käytössä ollut omppu-anis ja siitä oon ihan tykännyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vähän petyin siihen omena-anikseen ja käytinkin osan käsisaippuana =/

   Poista
 2. Kääntelin eilen juuri käsissäni apteekissa Bottega Verden suihkugeelejä ja harmittelin testeripakkausten puuttumista... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, olisihan se kiva tuoksutella ennen ostopäätöksen tekemistä. Kenties apteekille voisi laittaa palautetta asiasta? =)

   Poista