maanantai 17. elokuuta 2015

Tyylikästä mustaa

Kuten monesti tulee todettua, tuotteen pakkauksella on melkoisen suuri merkitys. Niin oli tässäkin tapauksessa kun Avonilta menin tilaamaan tämän mustanpuhuvan kaksikon.


Yleensä tykästyn värikkäisiin puteleihin, mutta nämä mustat pullot erottuivat joukosta ulkonäöllä joka mun silmään näytti suht tyylikkäältä. Mutta entäs se sisältö sitten?


Shampoo toimi niin kuin shampoon pitääkin. Tosin jos muistan oikein, niin ei tämä ihan natiseviksi hiuksia pessyt ja se on hyvä homma. Shampoon pitää pestä 'sopivasti', syväpuhdistavat ovat sitten asia erikseen ja niiden jäljiltä hiusten kuuluukin narskua kunnolla.


Hoitoainekin oli ok, sellainen perus. Oikeastaan tuo sana 'perus' kuvaa näitä kumpaakin. Tuoksukin menetteli, en nyt osaa kuvailla, mutta siitä tuli aavistuksen verran mieleen kinuski/toffee. Tosin voi olla että mun nenä meni metsään eli jos joku on näitä testannut, kerro toki mille nämä sinun mielestäsi tuoksuivat =) Loppuvaiheessa toisesta pullosta huomasin (en muista kumpi) että kas, mömmöhän sisälsi hienojakoista kultaista shimmeriä. En sitä puolisokeana suihkuverhon katveessa ollut koskaan huomannut, mutta jostain syystä raotin verhoa ja huomasin korkissa kuivahtanutta shampoota/hoitsikkaa josta tuon kimmellyksen huomasin. No, sillä glitterillä tuskin oli mitään sen suurempaa merkitystä, huuhdellaanhan kumpainenkin tuote hiuksista pois...

Eli kiva oli kokeilla, mutta aina vaan uutta halajavana en tiedä ostanko näitä toiste.

9 kommenttia:

 1. Ihastuin samaisen sarjan hoitosuihkeeseen, joten shampoo ja hoitoainekin kiinnostivat kovasti. Mutta hyvä tietää, että olivat vaan "perus-kamaa", joten enpä taidakaan sitten näitä tilata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vaan tilaa ihmeessä! =) Mä oon vähän surkea arvioimaan shampoita ja hoitsikoita, ne on joko tyyliin surkea, perus ja aika harvoin taidan hehkuttaa niitä =D Nimittäin oli nämä monia parempia ja eivät oo hinnallakaan pilattuja.

   Poista
 2. Oli kiva lukea näistä, toiset ovat tykännet paljonkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä Avonilla on paljon hyviä shampoita/hoitsikoita jotka ei maksa maltaita. Ja siinä mielessä nämä oli kans hyviä. Ehkä olisin rakastunut näihin jos tuoksu olis ollu jokin herkku =D

   Poista
 3. Ok, laitetaan sitten nämä vielä ostoslistalle :)

  VastaaPoista
 4. Mullaki oli tuota shampoota yx pullo ja ihan hyvä tuote

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo vain eli just semmonen perus mun mielestä ;)

   Poista
 5. Samaisen sarjan hoitosuihkeesta oon tykänny tosi paljon ja tuoksu on valloittanut ainakin minut :). Sellainen makea tuoksu.
  Tuon shampoo-hoitoaine-suihke-setin sain ilmaiseksi niillä ihme plus-pisteillä ja ei nuo shampoo ja hoitsikka huonoja oo, mutta ei niissä mitään sellaista super säväyttävääkään ole :D. Pitää nyt vielä kunnolla testailla, kun en ole vielä(kään) ehtinyt montaa kertaa käyttää niitä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tuo shampoo ja hoitsikka on niin 'perus'tuotteita =)

   Poista