sunnuntai 9. elokuuta 2015

Pirtsakat Lumenet

En nyt kyllä tiedä onko tämän tuotteen arvioinnista oikein hyötyä teille, en nimittäin ole varma onko tätä enää myynnissä. Ainakin Sokoksen verkkokaupassa tämä on loppu tilapäisesti. Kyseessä on siis Lumenen kirkastava tehohoito jonka ostin joskus ajat sitten hyvällä alennuksella.


Tuote lupasi monenlaista hyvää...


En kuitenkaan huomannut mitään radikaaleja muutoksia ihossani, mutta siltikin pidin tästä tuotteesta kovasti. Pelkästään pirteä oranssi geeli sai hymyn huulille, ihanasta hedelmäisestä tuoksusta puhumattakaan!


En tiedä mille tämän piti tuoksua, mulla vaan tuli ehkä väristä johtuen mieleen appelsiini. Tosin kun tuoksua oikein mietti ajatuksen kanssa, ei se nyt ihan appelsiinikaan ollut. Käytin tätä jonkin aikaa iltasella ihan pelkästäänkin kasvoilla ja kyllä tämä kesäaikaan pelitti yksinäänkin. Hetken aikaa saattoi tietyillä alueilla tuntua siltä kuin iho kaipaisi lisää kosteutta, mutta tunne ei kestänyt kauaa. Yksi miinus tässä kyllä oli, tämä nimittäin välillä muuttui valkoiseksi iholle levittäessä. Luulen sen kyllä johtuneen iholla olleesta kosteudesta tai siitä jos tuotetta tuli laitettua liikaa. Mutta kyllä tämä sitten asettui iholle värittömäksi kun aikansa hieroskeli.

Sitten toinen pirteä Lumene eli LivBoxista tullut kiiltoa kontrolloiva voidegeeli kasvoille.


Luvattoman usein kasvovoiteet saavat minulta tuomion tyyliin 'ihan ok, mutta ei herättänyt mitään sen kummempia fiiliksiä'. Tämä oli poikkeus, tästä nimittäin tykkäilin paljon. Tuosta kiillon kontrolloimisesta en nyt osaa sanoa, kyllä mun nenä ja otsa päivän mittaan alkoi kiiltelemään (puuterista huolimatta), mutta eipä kasvovoide oikein yksistään ihmeitä voikaan tehdä. Tuoksu oli tässä samanlainen kuin tuossa kirkastavassa tehohoidossa eli ihana sekin. Tätä kyllä voisin joskus ostaa purkin jos löytyy hyvässä alessa, normihinta on mun kukkarolle suolainen, taitaa pyöriä siinä 20 euron tietämillä.

2 kommenttia:

  1. Mulla on myös toi Kirkastava tehohoito, hankittu Tokmannin alelaarista vitosella. Oon huomannut tuon saman, että joskus jää pyörimään kasvoille sellaisena valkoisena vähän vaahdottuneena koostumuksena. Mietin jopa, että oisko tuote jo mennyt vanhaksi ja siksi käyttäytyy noin. Viimeaikoina sen käyttö onkin jäänyt tosi vähälle, vaikka erilaisista tehohoidoista ja seerumeista paljon tykkäänkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tokmannilta taisin minäki omani ostaa =) En usko että on mennyt vanhaksi, varmaan sen huomaisi tuoksustakin. Taisin jostain blogista lukaista juttua tästä ja siinä myös mainittiin tuo 'valko-ominaisuus'.

      Poista