torstai 6. elokuuta 2015

Boksin aika

Elokuun LivBox olisi ollut haettavissa jo eilen, mutta noutoviesti tuli sen verran myöhään etten enää jaksanut lähteä sitä erikseen noutamaan, noutopaikka kun on työpaikkani vieressä eli ruokiksella saan sen helposti napattua mukaan.


Tänään sen sitten hain joten katotaanpas sisältöä.


 Ja eiku penkomaan tarkemmin...


Shampoot ja hoitsikat ovat aina tervetulleita, mutta viimeksi niitä tuli edellisessä boksissa. No, jospa nämä olisivat paremmat kuin viime boksin tuotteet, varsinkin shampoo on saanu aikaan meikässä negatiivisia fiiliksiä.


Ai että ihan BB-voide hiuksille? *hirn* Kyllä tämä musta ihan tavallinen muotoiluvoide/hiuksiin jätettävä hoitsikka on. Tätä jo äsken testasin (vaikka vastaavia on mulla avattuna ennestäänkin...), mutta yhden kerran jälkeen en osaa sanoa mitään. Ihan kivalta hiukset ainakin nyt tuntuvat eli ehkä tässä on jotain BB-lumoa ;)


Dermosilin hiuslakka on kyllä sellainen jota ilman olisin voinut elää, ei siis aiheuttanut mitään innostuksen tunteita.


Kamoon! Älkää nyt viittikö, tämä on kolmas dödö lyhyen ajan sisään. Kunhan näitä ei ala tulvimaan kuivashampoiden tapaan...


Kubissin kynsilakka on sävyltään ihan kiva, mutta mulla on takuulla varastoissani saman sävyinen/lähes vastaava, sen verran paljon niitä lakkoja on.


Kasvovoiteet ovat aina ihan jees, mutta kyllä näistäki voisi vähän taukoa pitää. Miksei koskaan boksiin sujauteta ihan ehtaa kasvovettä? Eräästä blogista lukaisin postauksen ja mieleen jäi kukkumaan lause jossa viitattiin Lumeneen bokseissa ja tämän innoittamana selasin postauksia menneistä lootista. Lumenen tuotteita on ollut yhtä soittoa joka boksissa tammikuusta lähtien, joulukuussa oli taukoa ja siitä taaksepäin lähti taas Lumene-putki päälle. Oliskohan jo pikkasen liikaa tätä merkkiä..?

Lisäksi mukana tuli Dermosilille koodi jolla saa ilmaiset postarit ja alekuponki Kauneutta.com-nettikauppaan.

Tämän kuun boksi oli ihan ok, mutta toisaalta toistoa oli liikaa. Toivottavasti syyskuun LivBox saa aikaan riemastuttavia fiiliksiä.

8 kommenttia:

 1. Mulla pääsi epätoivoinen parahdus tuon dödön ja varsinkin kasvovoiteen kohdalla...
  Siis nyt on peräjälkeen tullut päivävoiteita monen monta!! Jos olisi edes yövoidetta, niin senkin sietäisi, mutta ei!!
  Ja sain vielä normaali/kuivan ihon version... Aattelin että vien sen työkaverille testiin ja jos tykkää niin annan sille sen... Kasvovoiteita (tai siis päivävoiteita) on jo vuoden tarpeiksi, niin kiva ois saaha niitä vähemmäksi.
  Hiuslakkakin sai plaah-fiilikset aikaan, mulla on just samainen minipullo tällä hetkellä käytössä :p.
  Plussaa täyteläisyydestä, mutta pitkä miinus toistosta!
  Eikö yritykset oikeesti anna muuta näihin kuin päivävoiteita?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mähän käytän iltaisinkin päivävoidetta, vaikka olishan tuo hyvä sitä yövoidetta käyttää eli kyllä, yövoide olis tervetullut =)

   Poista
 2. Kasvovesi olisikin muuten kiva! Olisi vähän vaihtelua ainaisten kasvovoiteitten tilalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista oonko boksin kyselyssä joskus maininnut kasvovedestä. Pitää seuraavassa kyselyssä mainita se...

   Poista
 3. Menin sitte tilaamaan boksin kolmeks kuukaudeks ja tää oli mulle ensimmäinen laatuaan! Ite tykkäsin kovasti kaikista tuotteista. :) Dödöä kohtaan on pieniä ennakkoluuloja, mutta eipä tuon roskiin heittäminen maailmaa kaada.. siis sikälimikäli ei toimi mulla. Shampoo ja hoitoaine ja hiusten bb-voide jo testattu ja kivoiksi havaittu..
  Saattais olla eri fiilis, jos olis boksia jo vuosia tilannut, tai jos vertaa vaikka jo tätä ja edellistä boksia, niin sisältö liian samanlainen.. mutta mää en valita, kun nyt vasta pääsin koukuttuun tähän touhuun! :D

  -meliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mäki olisin ilahtunut jos tää olis mun eka boksi, mutta tätä kun on tosiaan tullut tilattua jo jonkin aikaa niin niin... =)

   Poista
 4. Ensi kuussa on taas varmaan paluu ruotuun eli kuivashampoiden jatkumoon.
  Samaa mieltä, ihan liikaa toistoa.
  Dödöt nyt tulee käytettyä mutta ei niitäkään joka toisessa boxissa tarvis olla.
  Ja Lumenen tilalle edes välillä jotain erikoisempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kilahdan kyllä täysin jos taas tulee kuivashampoota tai dödöjä. Lumenehan on merkkinä ok, mutta ei se tosiaankaan erikoiselta tunnu, varsinkin kun Lumenea on koko ajan. Täytyy antaa palautetta seuraavassa kyselyssä tuosta Lumenestakin.

   Poista