lauantai 29. elokuuta 2015

Sekalaista seurakuntaa

Hups, kuukausi lähenee loppuaan eli nyt meinaa pitää vähän kiirettä loppuneiden esittelyn suhteen. Nyt siis luvassa sekalaisia tuotteita jotka lopahtivat heinäkuussa.


Monet ovat tainneet todeta kuinka Hurrawit kuluvat tavallista nopeammin ja kyllä yhdyn tähän väittämään. Mua se ei kyllä haittaakaan, yleensä huulivoiteet kun ovat melkeinpä liiankin riittoisia. Earl grey oli vallan hyvä huulirasva ja tuoksukin oli ok-tosin mun makuun tämä olisi voinut enemmänkin tuoksua rakastamalleni teelle.


Muotovaahto oli ihan peruskamaa. Ostopäätökseen vaikutti aika paljon pullon kaunis väri. Tiedän, olen niin helppo ;) Tuoksu oli ihan jees ja mieto, mun mielestä muotovaahtojen ei tarvitsekaan tuoksua ylettömän paljon.


Kyllä se vaan on niin, että Avonin dödöt kuluu muita vastaavia nopeammin, näissä on sen verran höveli tuo annostelusysteemi. Sitä kun on elämänsä aikana jotenkin rutinoitunut levittämään deodorantteja tietyllä otteella tai ainakin mulla taitaa olla sama tyyli, dödöstä riippumatta. Tehoiltaan tämä oli ok, en ainakaan huomannut hien tuoksahtavan. No, tänä kesänä ei kylläkään tarvinnut paljoa hikoillakaan... Tuoksukin oli ok ja mieto.


Tätä Crabtree & Evelynin käsivoidetta oon käyttänyt aikaisemmin yhden tuubin ja edelleen olen samaa mieltä, tuoksu on ihana. Tehoiltaan kesäaikaan passeli, talvella tämä menisi päivällä, mutta yöllä kädet tarvitsevat vähän enemmän.

2 kommenttia:

  1. Oi kun olisi ihanaa jos Avonilla olisi alumiinittomat dödöt! :) Silloin ostaisin ja myös jemmaankin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, alumiinin voisivat jättää pois =/

      Poista