sunnuntai 2. elokuuta 2015

Heinäkuussa loppuneet

Heinäkuun osalta loppuvien tuotteiden ennustelukuvahan näytti tältä. Aika paljon oletin tuotteita loppuvan.


Ja kuun lopussa tilanne näytti tältä.


Ja kas, sain kuin sainkin kaikki kulutettua. Avonin kasvoveden kanssa oli jännät paikat, perjantaina aamulla holvasin sitä oikein urakalla sillä muuten sitä olisi jäänyt vielä yhteen käyttökertaan. Olisinhan minä voinut sitä käyttää illallakin, mutta kun lähdimme mökille, niin en viitsinyt raahata pulloa mukaan.

Tässä kuussa sitten loppuvia tuotteita näyttää olevan aika hintsunlaisesti jos vertaa heinäkuuhun.


Tokihan suihkugeelejä tulee luultavasti loppumaan runsaanlaisesti, tosin mun pitäs saada käytettyä tuo Lushin shower jelly ja se on kyllä riittoisaa kamaa eli ans kattoo. Katselin ensin purkkien vähyyttä ja onneksi pyörähdin vielä mutkan kylppärissä, syväpuhdistava shampoohan näyttäisi myös olevan loppumisuhan alla. Tuo onkin kulunut musta yllättävän nopeasti ja sainkin selville, että kaljupäinen mieheni on sitä tainnut pari kertaa käyttää. No mutta pitäähän kaljukin syväpuhdistaa... ;) Kuvan ottamisen jälkeen tajusin unohtaneeni puuterin joka myöskin tulee loppumaan elokuussa, kuvitelkaa siis se tuohon potrettiin...

4 kommenttia:

 1. Ainahan se menee niin, että kun yhdessä kuussa loppuu paljon purkkeja, niin seuraava tulee olemaan hiljainen :D.
  Itellä heinäkuu oli sellainen, mutta nyt elokuussa on toiveita suuremmasta loppuvien määrästä... Suurin osa tosin häämatkan takia on sitten vain minikokoisia ja näytteitä, mutta saapahan niitäkin pois säilytyksestä pyörimästä :). Toivottavasti :D.
  Tsemppiä sullekin elokuuhun!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elokuusta saattaa tulla odotettua parempi, tajusin kolmen tuotteen olevan siinä hilkulla josko loppuisivatkin, yksi ainakin loppuu 99% varmuudella =)

   Poista
 2. Wautsi ooksä oikeesti saanut noin paljon loppumaan. APUA :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, suurin osa oli jo aiemmin käyttöön otettuja (yksi tuote ehkä oli korkkaamaton, en muista enää...) joten kyllähän tuotteet jossain vaiheessa loppuvat =D Lisäksi loppui muutakin, ainakin niitä suihkugeelejä... ;)

   Poista