keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Suihkugeeliä ja sun muuta

Vihdoinkin pääsen kirjoittamaan viimeisistä kesäkuussa loppuneista tuotteista. Ensimmäisenä Goldwellin shampoo.


Oon käyttänyt aikaisemminkin näitä Fruits 4 you -tuotteita ja tämäkin oli sellainen ihan hyvä perusshampoo. Näitähän pystyy käyttämään suihkugeelinäkin ja tällä kertaa tein myös niin, siksi tämä loppuikin suht sukkelaan. Tuoksu oli myöskin ok, mutta ei jäänyt mitenkään erityisesti mieleen.


Fruttinin Lime mint kuoriva suihkari oli tuoksultaan ihana, tämän saman tuoksuisia suihkareita oon käyttänyt ennenkin, mutta en muista oonko tätä kuorivaa versiota. Ja kas, nyt sitten en äkkiseltään muista tarkkaan miten kuoriva tämä oli, hyvä minä! Muistelen kuitenkin tämän olleen ihan jees juurikin päivittäiseksi tuotteeksi, mutta eihän tällaiset millään päihitä niitä kunnolla kuorivia tuotteita.


Minikokoinen Yveksen persikalle tuoksuva suihkugeeli oli pettymys tuoksultaan. Oon minä tätä joskus ammoisina aikoina käyttänyt, mutta siitä on tosiaankin kulunut aikaa tyyliin kymmenen vuotta (tai mistäpä tietää onko siitä kauemminkin). Kyllähän tämä persikalle tuoksui, mutta jotenkin tuoksu oli sellainen lässähtänyt. Onneksi tämä olikin tällainen minipurtilo.


Doven mandariinille ja tiaren kukille tuoksuva suihkugeeli oli meikäläisen makuun. Harmi kun kyseessä on limited edition, tätä pitäisikin muistaa ostaa jemmaan.


Lidlistä hankittu Cien Lime Kick oli nimensä mukainen, jestas että olikin jumalainen tuoksu! Tästä aina ajattelinkin, että jos ruukaisin käydä aamuisin suihkussa, olisi tämä siihen todellakin hyvä tuote. Kirpsakka lime potkisi kummasti energiaa väsyneempäänkin suihkuttelijaan. Tätä ostan ehdottomasti lisää.


Kesäkuussa yritin luoda edes hetkeksi kesäistä fiilistä käyttämällä Monoïta. No, tämähän oli takuuvarma keino siihen asti kunnes poistui suihkusta ja huomasi ulkona edelleen vallitsevan syksyisen atmosfäärin ;)


Bottega Verden appelsiinin kukille tuoksuva suihkari ryöpsäytti heti alitajunnasta mielikuvan lapsuudessani/nuoruudessani Yveksellä myynnissä olleesta appelsiininpuun kukille tuoksuvasta suihkugeelistä/kylpyvaahdosta(?). Muistan jopa ainakin yhden pulloversion ulkonäöltään. Ihan kiva mielleyhtymä, mutta jotenkin tämä oli tylsähkö ja nyt en sitten millään muista siirsinkö tämän jossain vaiheessa käsisaippuaksi vaiko en. No, sille sama, kesäkuun aikana tämä kuitenkin tuli kulutettua.


Yksi palasaippuakin tuli tiensä päähän eli Lushin Godmother. Tässä mietin minkähän ikäinen tämä olikaan ja kas, tuossahan tuo valmistuspäivä napottaa. Tämä saippuahan tuoksuu samalle kuin Snow Fairy eli tuoksu on hurmaavan makea. Välillä kyllä mietin haistanko tässä sen kuuluisan homekellarin tuoksun, mutta ei se onneksi paljoa haissut. Ehkäpä tämä yritti jo mennä vanhaksi. Hmm, mitähän lie kuuluu toiselle samaan aikaan tilaamalleni Lushin saippualle, typerä kun olen ollut, en oo pakastanut näitä. Pitänee ottaa se pikapikaa käyttöön. Ai niin, tämä Godmother poistuu jostain syystä valikoimista eli jos mielitte tätä, kannattaa tätä hankkia pikimmiten.

No niin, kesäkuu on taputeltu ja seuraavaksi päästäänkin katsomaan miten heinäkuun ennustelun kävi. Paljastettakoon jo nyt, että siinä kävi erittäin hyvin!

4 kommenttia:

 1. Toi monoi jaksaa olla mun lemppari vuodesta toiseen, ostan sitä joka kevät kaksi pulloa, jotka sitten lutrailen kesän aikana. En kyllästy siihen koskaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sama homma, en vaan kyllästy tuohon vaikka mielettömät määrät sitä on tullut käytettyä vuosien aikana. Yleensähän kokeilen mielellään uusia tuotteita, mutta tämä on yksi harvoista jotka on ja pysyy. Kai se poikkeus vahvistaa säännön ;)

   Poista
 2. Nuo Lidlin suihkarit on hyviä ja halpoja.
  Aika ajottainhan siellä on myynnissä kaikenlaisia Limited edition tuotteita myös. Niitä pitää aina hamstrata hullun kiilto silmissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhden Lidlin suihkarin muistelen olleen pahan tuoksuinen mun makuun, mutta onneksi tosiaankin ovat niin halpoja ettei haittaa vaikka joskus joku hutiostos tuliski =)

   Poista