sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Kiirettä pitää...

...tai paremminkin sitä blogilaiskuutta ;) Kuu on kohta lopuillaan ja pitäisi saada tarinoitua lopuistakin viime kuun loppuneista eli ympätäänpä tähän postaukseen vähän sitä sun tätä. Ensimmäisenä kehiin Avonin kasvojen vaahtoputsari.


Minähän fanitin hyvin pitkään näitä vaahtoputsareita, mutta jossain vaiheessa alkoi iskeä kyllästyminen. Ihan vasta lukaisin kuinka joku sanoi ettei pidä tällaisista putsareista koska tuntuu etteivät ne puhdista tarpeeksi. Sen luettuani koin valaistumisen, siltähän minustakin taitaa nykyisin tuntua! En tiedä mitä ihmettä on tapahtunut, mutta näin se vaan on. Tällä hetkellä mulla on käytössä LivBoxista hiljattain tullut vaahtomainen putsari ja lähes poikkeuksetta mun on pakko sen jäljiltä vielä pesaista kasvoni Ahavan suolasaippualla. Mutta, takaisin tähän Avonin tapaukseen. Tämä oli ihan perusputsari, mutta mitenkään ikävä ei jäänyt.


Lushin None of Your Beeswax oli klassinen esimerkki siitä kuinka tuotteiden päiväyksiä kannattaisi aina välillä vilkaista, tästä kun oli päiväykset paukkuneet muistaakseni helmikuussa.


Vanhentumisen huomasi koostumuksesta joka oli muuttunut päällikerroksessa rakeiseksi (huomaa kuvastakin) ja purkin pohjallakin havaitsin pientä rakeisuutta. Onneksi tämä ei ollut kauttaaltaan rakeista ja toki ne rakeet sulivat huulille kun vähän aikaa hinkkasi. En tiedä oliko tuoksukin laimentunut, tämä oli nimittäin Lushin tuotteeksi yllättävän mieto tuoksultaan. Tämä oli kuitenkin aivan huippu tuote eli tykästyin kovin. Purkkikin oli onneksi juuri sellainen sopivan kokoinen eikä mikään jättipänikkä. Ainoastaan sen huomasin ettei tätä ollut kovin helppo aukaista. En osaa selittää tätä kunnolla, mutta pikkiriikkinen purnukka kierrekannella vaati tavallista suurempaa keskittymistä, alaosasta kun ei saanut kovin tukevaa otetta.


Vaselinen suihkutettava vartaloemulsio tuli myös tiensä päähän ja siitä en sen enempiä turise, tässä postauksessa on juttua tässä. Pst. onneksi tuota continuous spray -ilmiötä ei tapahtunut toistamiseen ;)


Joskus aikoja sitten tilasin H&M:ltä setin jossa oli 2 kroppavoidetta ja niin ikään 2 in-shower body lotionia. Tämä karamellin tuoksuinen vartalovoide oli ihan jees, koostumus oli suht täyteläistä ja tuoksukin menetteli. Tätä ei vaan taida enää saada, eikös HenkkaMaukka ole nyt poistanut kosmetiikan valikoimistaan tarkoituksenaan ilmeisesti tuoda markkinoille uudistetut kosmetiikkatuotteet..?

Sitten vielä pari tilausta joihin tuli sorruttua. Ensimmäisenä Feeluniquen pieni tilaus.


Korresin suihkareita oli hulppeassa tarjouksessa, kahden setti maksoi reilun kympin ja mun oli aivan pakko tilata kokeiluun Bergamot Pearit. Kröhöm, toinen on muuten jo käytetty, lotraaja mikä lotraaja... Alennuksessa olis myös Nourishin käsivoide, taisi olla puoleen hintaan ja tämä maksoi muistaakseni n. 8 €. Mun mittapuun mukaan tuo on kyllä suht tyyris käsivoide, en maksaisi täyttä hintaa, mutta alennuksessa hinta oli siedettävä joten uteliaisuus heräsi. Onko kallis käsivoide parempi kuin halvat kollegansa? Tästä tulee aikanaan juttua, mutta pikkasen tätä testasin ja sen perusteella vastaus olisi ei.


Body Shopin verkkokaupasta tuli tilattua ensimmäistä kertaa ja houkuttimena toimi ilmaiset postarit. Mähän kävin vähän aikaa sitten kivijalkaliikkeessä ja sieltä lähti mukaan sweet lemon ja virgin mojito suihkarit plus mangon tuoksuinen käsidesi. Ensin meinasinkin tilata toisen pullon sweet lemonia, mutta sitten päätin satsata tuohon saman tuoksuiseen vartalovoiteeseen, siitä olisi iloa pidemmäksi aikaa kuin suihkarista. Lisäksi tilasin mustikkaisen suihkarin, tätä oon käyttäny aikaisemminkin yhden pullon ja tykästyin siihen. Käsivoiteita tuli myös tilattua eli satsuman ja mansikan tuoksuiset tapaukset. Jälkimmäistä oon käyttänyt tuubillisen ja vallan villiinnyin sen tuoksusta. Lisäksi tilaukseen oli ympätty muutama näyte.

No niin, sainpas vähän kirittyä ja seuraavaan postaukseen jäikin enää totuttuun tapaan suihkareista ym. jutustelu. Niitäkin tuli kesäkuussa kulutettua 'muutama' niin kuin arvata saattaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti