sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Pettymysten tuote

Ei ole mikään salaisuus, että minulla on maksaläiskiä kasvoissani. Suurin alue on otsassa ja se minua häiritseekin aika paljon, varsinkin kesällä (tosin tänä kesänä ei ole aurinko paljoa hellinyt, edes yksi hyvä puoli kylmässä ja sateisessa kesässä). Myös nenänpäässä on jokin pieni pläntti jonka oletan olevan maksaläiskä. Myös poskipäissäni on tummia alueita, mutta niiden luulen olevan näppylöiden jälkiä, kiitos innostukseni finnien puristeluun. No mutta, tänä vuonna päätin vihdoinkin tehdä asialle jotain ja niinpä tilasin testiin Yves Rocherilta tarkoitukseen sopivan tuotteen.


Alussa käytin tätä vähän väärällä tavalla, jostain syystä levittelin tätä kasvovoiteen päälle vaikka allehan tätä piti laittaa. Alussa en myöskään käyttänyt tätä säännöllisesti, mutta lopulta otin itseäni niskasta kiinni ja aloitin käyttämään tätä kunnolla. Myönnettäköön, että esim. viikonloppuisin tuppasi käymään niin etten käyttänyt tätä aamua iltaa ja varmasti muitakin yksittäisiä päiviä jäi välillä välistä.


Kuitenkin sinnikkäästi käytin tämän loppuun-tai melkein. Jonkin verran tuotetta jäi tuubiin, mutta päätin nakata loput roskiin koska minä niin petyin.


Rehellisesti sanottuna en nähnyt mitään mullistavaa muutosta maksaläiskissäni, siellä ne edelleen möllöttivät. En siis tiedä tapahtuiko niille mitään. Tokikaan maksaläiskät eivät vaalene tuosta vaan, mutta kyllä minä jotain oikeasti selkeästi näkyvää muutosta olisin kaivannut. En siis voi suositella tätä kenellekään.

Nyt käytössäni on Lumenen vastaava tuote, tosin sen suhteen on vähän iskenyt laiskuus (johtuneeko tästä Yveksen aiheuttamasta pettymyksestä). Lumenen versiossa on myös eräs ei niin kiva juttu, se nimittäin sisältää sellaista vaaleanpunaista hohdetta. Tokihan sen tarkoitus on heleyttää ihoa, mutta en nyt tiedä kaipaanko sellaista varsinkaan iltasella ennen nukkumaan menoa... Aika näyttää onko Lumene kollegaansa parempi.

Olisiko teillä antaa jotain oikeasti toimivia vinkkejä maksaläiskien häivyttämiseen? Ottaisin niitä vastaan enemmän kuin mielelläni =)

9 kommenttia:

 1. Kannattaa katsoa joku sellainen tuote joka sisältää "happoja", musta tuntuu, että ne on ainoita, jotka oikeasti noihin läiskiin pystyvät ja vaalentavat niitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa loogiselta, sen verran sitkeitä nuo läiskät taitavat olla =)

   Poista
 2. Minusta Garnierin Dark Spot Corrector päivävoide auttaa aika hyvin (yövoide ei tehnyt minulle mitään), samoin Nutritionist Omega Skin Renew, mutta sitä ei saa oikein mistään. Ekakin taitaa olla poistumassa markkinoilta, kun olen sitä alekoodia haalinut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis alekoreista! :-D Hiton auto-correct!

   Poista
  2. Oon käyttäny yhden tuubillisen tuota päivävoidetta ja muistelin ettei se tehnyt mitään. Kävin kuitenkin kurkkaamassa postaukseni ja siinä arvelin läntin ehkä hieman vaalentuneen. Pitänee napata voide alekorista (siellä mäki niitä oon bongaillu viime aikoina) ja testata uudemman kerran =)

   Poista
 3. Detrian Arctic Arbutin, jota juuri testasin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain Arbutinia oon joskus miettinytkin olisko se hyvä =)

   Poista
 4. UV-suoja ja antioksidantit, esim. C-vitamiini (sitä taitaa olla tuossa Garnierinkin tuotteessa?). Kolmas on arbutin, vaikkapa Isispharman Unitone-sarja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tuo auringolta suojaus tuppaa useimmiten jäämään eli sen suhteen pitää syyttää itseä. Joo, Garnierissa on just sitä C-vitamiinia ja tosiaanki täytyy ostaa sitä ja testata toistamiseen =)

   Poista