torstai 9. heinäkuuta 2015

Lemon Juicea ja vadelmasuklaata

Kesäkuussa sattui loppumaan hauskasti peräti 2 Lemon Juice & Glycerinen käsivoidetta. Katsotaanpas ensin sitä ns. ikuisuutuotetta jonka loppuminen oli melkeinpä riemun päivä.


Samettisitruuna kuulosti niin hemaisevalta, että pakkohan tämä oli aikoinaan ostaa kokeiluun. Tämä pyöri melkeinpä koko elinkaarensa olohuoneessa jossa sitä käytti minun lisäksi mieheni. Ei tässä oikeastaan mitään suurta vikaa ollut, mutta kyllästyin riittoisuuteen. Hirvittävän kosteuttava tämä ei mielestäni ollut, mutta vallan sopiva päiväkäyttöön jolloin ei haluakaan käsiensä uivan rasvassa. Ja tietysti tuoksukin oli mukava, ei sitruuna juurikaan koskaan voi tuoksua pahalta. Itse asiassa, tämä ei välttämättä loppunut kokonaan, mutta pumppupulloissahan tuppaa käymään niin ettei loppujämiä saa pumpattua ulos. Mies olikin viskannut pullon roskiin kun ajatteli sen loppuneen kokonaan. Noo, eipä tuo haitannut, olin jo niin totaalisen kyllästynyt ja pullokaan ei enää ollut kaunista katseltavaa, siitä kun oli lähtenyt tuo muovi pois eli pullo oli puhtaanvalkoinen, voi tylsyys ;)


Tätä perinteistä versiota en ollutkaan käyttänyt pitkiin aikoihin ja en välttämättä olisi nytkään käyttänyt ellen olisi saanut tätä joululahjaksi. En kyllä ymmärrä miksi olen pitänyt ikuisuuksien tauon, tämähän on nimittäin mitä loistavinta kamaa yökäyttöön ja se tuoksu, ah! Ensin kyllä järkytyin tuoksun suhteen, ekalla käyttökerralla tämä muuttui käsilläni aivan kamalan tuoksuiseksi ja tätä jatkui jonkin aikaa. Myöhemmin aromi ei ollut enää niin etova ja kehitin teorian jossa tuoksuun eittämättä vaikuttaa esim. se mitä olet syönyt (esim. sipulin tuoksuhan tunkee aika voimakkaasti ihon läpikin) ja ehkäpä jopa ihon sen hetkinen pH. Aion kyllä ostaa tätä jatkossakin ja luulenpa tämän toimivan talvellakin hyvänä yökäsivoiteena, sen verran tuhtia kamaa tämä on.


Yveksen suklaa-vadelma käsivoiteesta en välittänyt tuoksunsa puolesta eikä tämä muutenkaan ollut kovin kummoinen käsieni kosteuttaja. Töissä tätä etupäässä käytin ja sinne se olikin ok, mutta olin onnellinen kun tämä lopulta loppui. Ei taida nämä suklaiset jutut olla mun juttu, poikkeuksena tosin se ihana Herbinan kaura-suklaa vartalokuorinta joka on melkoinen herkku =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti