sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Ihana misellivesi

Minulla ei ollut sen suurempia odotuksia tämän minikokoisen Yveksen miselliveden suhteen, ajattelin sen olevan vain yksi misellivesi muiden joukossa.


Vaan kylläpäs tämä täti tykästyi tähän ihan täysillä! Otin tämän käyttöön Cattier Parisin miselliveden jälkeen ja kuten tässä jutussa ihmettelin (ja ihmettelen edelleen), jätti Cattier iholle hetkiseksi sellaisen kuivahtavan fiiliksen vaikkei se varsinaisesti ihoa kuivattanutkaan. Yveksen vesi olikin sitten ihan eri maata, iho tuntui kosteutetulta tämän jäljiltä. Tätä kyllä ostan vielä ison pullon jahka syksy saapuu ja iho alkaa osoittamaan pintakuivuuden merkkejä.


Toukokuussa hurahdin Dabbailemaan ja ostin testiin kaksi minisettiä näitä hurmaavia kukkaisvesiä. Ensimmäisenä päätyi käyttöön koivuversio, sopihan se alkukesään kuin nenä päähän. Tuoksusta on pakko sanoa pieni miinus, tämä nimittäin tuoksui koivulle pistävällä tavalla, ei sellaisella lempeällä saunavastamaisella tavalla. Ihossani en huomannut mitään muutoksia, mutta onhan tällaisia vallan kiva suihkia kasvoille. Ja nimenomaan näitä kannattaa suihkia eikä käyttää vanulappuja, ensinnäkin ainetta tuhraantuu liikaa jos käyttää vanulappuja ja toisekseen, ainakin tämän yksilön pumppusysteemi muuttui jotenkin raskaaksi jos pumppauskertoja tuli peräkkäin liikaa. Itse asiassa, nyt käytössä olevassa Dabassa oli myöskin alussa ongelmia pumpun kanssa kun en meinannut saada sitä toimimaan, mutta nyt se on toiminut ihan moitteettomasti.


LivBoxista tullut minikokoista Vichyn kasvovoidetta käytin etupäässä mökillä ja sinne tämä olikin omiaan, olihan tämä tarkoitettu kuivalle/erittäin kuivalle iholle ja saunan jälkeenhän iho tuppaa kuivumaan. Loput käytin kotosalla (taisi riittää vain yhteen kertaan jos ihan oikein muistan) ja tuolloin tosiaankin huomasin että hivenen liian tuhtia tämä oli kasvoilleni, ehkä talvella olisi ollut sopivampi. Erityisesti mua viehätti tässä tuo lasipurkki, se vaan oli yksinkertaisen kaunis ja on jotenkin ihanaa kun minikokoisiinkin purnukoihin satsataan ulkonäön suhteen. Yleensähän 'pelkään' lasisia kasvovoidepurnukoita rikkoontumisvaaran vuoksi, mutta näemmä poikkeus vahvistaa säännön ;)

4 kommenttia:

 1. Toi Yvesin misellivesi on tosi kosteuttava, ihana!

  VastaaPoista
 2. Yvesin misellivesi on mun lemppari! En oo edes kokeillu garnierin tai nivean tai ne muuut. Ei oo tarvetta kun on jo löytäny niin hyvä misellivesi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäpä sitä suotta kokeilemaan muita jos 'se oikea' on löytynyt ;)

   Poista