keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Viisikko kasvoille

Hups, blogiin tuli vaivihkaa viikon tarkoitukseton tauko, mutta kun ei vaan ehtinyt tahi jaksanut perehtyä minkään edes suhtkoht järkevän tekstin tuottamiseen. Mutta, nyt sitten palataan takaisin ruotuun =) Toukokuussa kului loppuun peräti 5 kasvoille tarkoitettua tuotetta ja aloitetaanpa siitä joka kiinnostaa varmasti monia. Eli kyseessä on Cattier Parisin misellivesi.


Kovin pitkää sepostusta tästä en kylläkään osaa tehdä, tämä oli ihan mainio misellivesi, mutta yksi asia minua tässä kummastutti. Tämän sanotaan olevan erityisen hellävarainen koostumukseltaan, mutta ainakin meikäläisen iho tuntui tämän käytön jälkeen aavistuksen 'kuivuneelta' (siis tiedättehän sen tunteen kun tuntee kuinka iho vaatii kosteusvoidetta). Eron huomasin dramaattisimmillaan kun tämän jälkeen käytin Yveksen minikokoisen miselliveden joka taasen ei saanut tuota tunnetta aikaan. Mutta eipä sillä, suosittelen kokeilemaan mikäli tämän merkin misellivesi kiinnostaa =)


Lushin Breath Of Fresh Air kasvovesi oli myöskin mukava tuttavuus. Jostain syystä ensin ajattelin tämän kuivattavan ihoani, mutta kesän kynnyksellä aktiivikäyttöön ottaessani huomasin ettei se sitä tehnytkään. Mistä lie moinen mielikuva, ehkä se oli ennakkoasennetta tai ehkä alkukeväästä tätä satunnaisesti käyttäessäni heti käytön jälkeen kasvoille on tullut hivenen kuivahko fiilis. Tämähän on pakattu suihkepulloon ja jos haluaa olla säästeliäs, kannattaa tätä suihkuttaa suoraan kasvoille ja pyyhkiä sen jälkeen liiat litkut pois. Vanulaput kun tunnetusti imaisevat paljon nestettä itseensä.


LivBoxista tullut minikokoinen Jurliquen seerumi oli tuote jonka loputtua huokaisin helpottuneena. Mieleenpainuvin asia tästä tuotteesta oli voimakas tuoksu joka oli sellainen josta en pitänyt yhtään. Mitään ihmeellistäkään tämä ei iholleni tehnyt.


Yves Rocherin minikokoinen kasvovoide oli ihan ok, tosin ehkä se olisi sopinut minulle paremmin eri vuodenaikaan. No, ei tämä onneksi liikaa kasvoja rasvoittanut ;) Tuoksu olisi voinut olla hivenen parempi, mutta ei se pahakaan ollut. Tämän kohdalla huomasin kuinka sitä saattaa tykästyä joihinkin mitättömiin asioihin, minä nimittäin ihastuin tuohon korkin väriin! 


Sitten vielä yksi tuttuakin tutumpi tuote eli Avonin tea tree & cucumber kasvojenkuorinta. Ei lisättävää aiempiin arviointeihini, hinnan ja laadun suhteeltaan edelleenkin mainio tuote =)

2 kommenttia:

  1. Jännää toi Cattierin kuivattavuus. :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäki sitä ihmettelin... Tosin ehkä tuo Yveksen vastaava oli sen verran kosteuttavan oloinen, että senkin vuoksi Cattier tuntui kuivattavammalta. Tai ehkä mun iho oli Cattierin aikaan jotenkin kosteusköyhempi, kuka tietää. Voihan olla että kesemmällä se oliski tuntunu ihan tavalliselta misellivedeltä. Onneksi iho ei kuitenkaan varsinaisesti kuivunut tuota käyttäessä, se oli vaan se 'tunne' =)

      Poista