tiistai 23. kesäkuuta 2015

Toukokuun viimeiset

Eli tiivistelmä tuttuun tapaan suihkareista ja parista muusta kroppatuotteesta jotka loppuivat toukokuun aikana.


Korresin basilika-sitruuna vartalovoide oli totisesti mukava tuote. Koostumus oli täyteläisempää kuin ns. normaalissa vartaloemulsiossa (tosin kesällä se olisi saattanutkin tuntua omalle iholleni liiankin tuhdilta) ja tuoksukin oli vallan ihana. Nimensä mukaisesti ainakin mun nenä erotti tässä sitruunan lisäksi basilikan tuoksua (ainakin siksi, koska muistelen tuoksutelleeni tätä miehellä ja hän ei mitään basilikaa havainnut...) ja se toi voiteeseen omanlaistansa 'särmää'. Basilikan aromi ei ollut mun mielestä mitenkään hyökkäävä, kuten ei sitruunankaan, eli tuoksua ei kannata pelätä jos basilika aromina arveluttaisikin.


Ja kas, jälleen kerran loppui yksi niin monen monta kertaa ylistämäni Yveksen vartalonkuorinta ja hupsista, se lisäksi loppui toinenkin...


Tätä Freemanin sokerikuorintaa vartalolle oon käyttänyt aiemmin yhden tuubin ja ihastuin tehoihin tuolloin. Tuoksu sen sijaan oli muistini mukaan suht olematon, mutta tässä tuubissa granaattiomena tuoksui aiempaa tuubia voimakkaampana. Siltikin tuoksu oli hyvin mieto, mutta ei haittaa, tehot ovat täyttä rautaa =)


Avonin mandariini-valkoinen jasmiini kylpyvaahdon käytin osittain käsisaippuana ja heti pulloon tätä lorottaessani tajusin tehneeni virheen. Tämän tuoksu oli nimittäin aivan taivaallinen joten ihan mieluusti olisin käyttänyt tämän kokonaan suihkussa. No, tokihan käsien pesuhetkienkin suo olevan miellyttäviä joten eipä tuo haitannut ;)


Yves Rocherin puuvillankukkainen suihkugeeli oli myöskin miellyttävä yllätys. Täytyy kyllä myöntää etten muista olenko tätä joskus aikaisemminkin käyttänyt..! Tuoksu oli mieto ja puhdas, sopiva sellaisiin hetkiin kun ei halua mitään tuoksuiloittelua suihkun puolella.


Tämä Yveksen oliivi suihkarin oon saanut joskus kaupanpäälliseksi. Tuoksu oli sellainen vihertävä, mutta jollain tapaa tylsä josta ei jäänyt oikein mitään mielikuvia, joten en kyllä välttämättä itse tätä ostaisi.


We Care Iconin suihkutuotteet ovat kerta toisensa jälkeen aiheuttaneet pettymyksen. Tätä oon näemmä käyttänyt aikaisemminkin ja lyttäsin olemattoman tuoksun tuolloinkin. Oikeastaan miedosta tuoksusta tuli mulla mieleen mäntysaippua ja vaikka sen tuoksusta pidänkin, niin suihkugeelissä sellainen tuoksu ei iske. Jokohan vihdoinkin malttaisin jättää tämän merkin suihkugeelit ym. rauhaan, eivät vaan ole meikäläisen juttu.


Bottega Verden kirsikankukka-suihkugeelistä mietin olisikohan tämä voinut mennä jotenkin pilalle. Tämä ei tuoksunut oikeastaan miltään ja muistelen kyllä jossain vaiheessa tuoksutelleeni tätä, tuolloin tämä taisi kuitenkin tuoksua jollekin. Jos oikein tarkkaan tiiraatte, kuvassakin näkyy kuinka pullon pohjalle on valunut jotain mömmöä. Koetin ravistella pulloa, mutta ihan kokonaan ainesosat eivät sekoittuneet ja en nyt viitsinyt nähdä kovin suurta vaivaa pullon vatkaamiseen. Ehkä se tuoksu sitten oli tuossa mömmössä, kuka tietää ;)

2 kommenttia:

  1. Yvesin Oliivi-sarja tuoksuu ihanalle, se vartalokuorinta purkissakin on herkku. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos muistan oikein, niin tykkäsin siitä kuorinnan tuoksusta enemmän kuin tästä. Vaikka varmaan aika samalle tuoksuvat =D

      Poista