keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Hyvää ja kamalaa

Muutamat käsivoiteetkin kuluivat loppuun toukokuussa ja aloitetaan niistä hyvistä. Ensimmäisenä Yveksen käsivoide.


Honey & organic muesli käsivoide oli tähän vuoden aikaan vallan pätevä tuote yökäyttöön, en sitten tiedä miten toimisi talvella öisin, ehkä paremminkin päivällä. Tuoksusta mietin pidänkö siitä vai enkö (hunajan ainakin erotin tuoksusta) ja tulin siihen tulokseen että kyllä tämä ihan ok oli. Ehkäpä saattaisin käyttää tätä toistekin =)


Lumenen Angry Birds mustikkaista käsivoidetta olen käyttänyt yhden tuubin aikaisemminkin (ja kuvakin on ko. tuubista, mystisesti käytössä olleen tuubin kuvaa ei löytynyt mistään) ja edelleenkin pidin tästä kovinkin paljon. Tuoksu on ihana (tosin mullahan tämän tuoksusta tulee mieleen kesäsauna!) ja käsillekin tämä teki hyvää. Kesällä menee yökäsivoiteesta, talvella päivällä.


Sitten se kamaluus eli No7 käsivoide jonka ostin joskus jostain kaupasta alennuksella.


Käsivoiteena tämä olisi saattanut olla hyväkin, mutta se tuoksu, ai kamala! En hetkeen ole törmännyt niin pahaan tuoksuun ja ilmeisesti mieleni on samaa mieltä, en millään saa pinnisteltyä alitajunnastakaan hajukuvaa jonka avulla voisin kuvailla tuoksua. Mietin kyllä sitäkin, olikohan tämä voinut mennä pilalle vaikka koostumus olikin normaali. Kauan tämä nimittäin odotteli käyttöään, tosin vaatekaapissa jossa lämpötila ei kohoa eikä aurinkokaan sinne porottele. En tiedä ja niin tai näin, siirrettyäni tämän työkäyttöön jouduin nakkaamaan tämän siellä roskiin. En vaan kyennyt kiduttamaan itseäni ja mahdollisesti työtovereita sekä asiakkaita.

Ja kappas, arvatkaas kuka taas on pistänyt tilaten? Juu, Avonillehan tehdä päräytin oikein megatilauksen.


Hupsista vaan, en muuta sano. Etukäteen jo ajattelin tekeväni sen verran ison tilauksen ettei mun tarvitsisi maksaa postikuluja. Vaan olipa ne peritty, olin jostain katsonut väärin summan millä pitäisi tilailla postikuluitta. Mutta ei se mitään, en ole sen tarkemmin räknäillyt, mutta musta tuntuu jotta sain pienen aleprosentin ja itse asiassa, tilauksen piti ylittää 50€ mikäli halusin lunastaa tuotepaketin ansaitsemillani pisteillä. Ja halusinhan minä, valitsin setin jossa on 3 erilaista aurinkotuotetta. Sitä aurinkoa ja lämpöä vaan odotellessa..ei näy ei. Sen kummemmin en jaksa tilausta eritellä, koettakaa tihrustella kuvasta ja jos herää kysymyksiä, kysykää pois. Ai mutta tuosta yhdestä tuotteesta mun on sanottava jotain eli tuosta takarivin vasemmanpuolimmaisesta jättipullosta. Joskus aikoja sitten päätin etten enää ikinä hanki yhtäkään shampoota/hoitoainetta megalekassa. Nyt oli sitten pyörrettävä päätös, kuvaston tuoksutäplän aromit olivat sen verran hurmaavat, että minulle iski pakottava tarve tilata 700 ml jööti Verbena & Peppermint shampoota. Siinäpä sitä taas on kulutettavaa, saa nähdä kiroanko tuota pulloa jossain vaiheessa ;)

6 kommenttia:

 1. Tuo Angry Birds -käsivoide oli joskus minunkin suosikki. :) Tuoksu siinä on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana ja onneksi tuoksu ei muutu käsillä miksikään, jotkut käsivoiteet kun tuppaavat (ainakin minulla) tekemään niin =)

   Poista
 2. Huh, en ole ainoa joka haksahti tuohon jättipönikkään! Kirosin kun sitä ei tietenkään ollut pienessä pullossa (ovelaa) ja tuoksu oli ihana :3 Mie ajattelin sitä laittaa johonkin tyhjään pulloon (esim. Avonin suihkaripulloon), että sitä olisi hieman helpompi käsitellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä myös yritin tiirailla olisiko pienemmässä pullossa, olisin voinut jopa maksaa saman hinnan normaalikokoisesta purtilosta =)

   Poista
 3. Niin se tuo kesäkuukin meni, etten paljoa ehtinyt blogeja lukemaan :D.
  Mutta ootpa tosiaan runsaan tilauksen tehnyt itsellesi :D.
  Avoniltahan nykyään 50e tilauksesta saa jo pienen alen, mutta postarit pitää maksaa. 80e on se raja josta ei tarvi postareita maksaa ja ale on sen 20-25% :).
  Joko oot ehtiny kirota tuota shampoota? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vähän ajattelin rysäyttää kerralla kunnon potin ;) En oo vielä ottanu jättishampoota käyttöön, mutta ehkä sitä vois seuraavaksi käyttää jonkin verran. Yhtä kyytiä en sitä taatusti saa käytettyä (vaikken tuota aiokaan säästellen käyttää) koska hei se vaihtelunhalu... ;D

   Poista