tiistai 30. kesäkuuta 2015

Miten kesäkuun kävi?

Kesäkuun viimeistä päivää elellessä on jo ihan hyvä hetki tarkastella menikö ennustus tämän kuukauden osalta putkeen. Yksi tuote vielä odottelee loppumistaan, mutta tiedän saavani sen loppuun tämän illan aikana. Tai hetkinen, kyse on käsivoiteesta jota laitan nukkumaan mennessäni joten voi olla että se tarkkaan ottaen loppuisikin vasta heinäkuun puolella-tämä lomalainen kun ei hevillä mene turhan aikaisin nukkumaan... Mutta, annettakoon anteeksi tämä yksi lipsahdus, ei se oo niin yhden purkin päälle, eikös ;) 

Tällä tapaa ennustin kesäkuussa käyvän.


Ja näin siinä sitten kävi.


Ainoastaan tuo tuhannen Avonin dödö ei loppunutkaan vaikka hilkulla oli, siinä on niin pieni tiraus enää jäljellä, että enpä ihmettelisi vaikka se loppuisi jo huomenna. Olisi tuo varmasti loppunut jos joka päivä sitä olisin käyttänyt, mutta mähän en kotosalla ollessa käytä deodorantteja.

Ja katellaanpas miten ennustelen heinäkuussa käyvän. Aikamoinen satsi oletettavasti loppuukin, pari tuotetta on kyllä sellaisia epävarmoja loppuvia.


Ja sitten pari sanasta lähitulevaisuudesta blogin suhteen. Kuten varmasti olette huomanneet, blogilaiskuus on hiipinyt tähän blogiin. Nyt kun olen kesälomalla (kun se kesä nyt edes tulisi ennen loman loppua..!) en jaksa stressata joten bloggailen sitä mukaa kun siltä tuntuu. Ei täällä ihan hiljaista tule, mutta fiiliksien mukaan mennään =)

10 kommenttia:

 1. Nauti lomasta ja bloggaat kun siltä tuntuu =)

  VastaaPoista
 2. Samaa laiskuutta on täälläkin ilmassa, mutta kesällä ei paljoa huvita olla sisällä koneen äärellä, jos ulkona on hyvä sää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niitä hyviä eli lämpimiä säitä ei täällä hirvittävästi oo näkyny, mutta toivossa on hyvä elää... =)

   Poista
 3. Ihanaa lomaa, kyllä me täällä ollaan, vaikka ei postaustahti tiuha olekaan. :)

  VastaaPoista
 4. Hyvin on sullakin loppunut kesäkuussa tavaraa ja mahtava määrä näyttää olevan myös heinäkuulle :D.
  Kivaa lomaa, nauti siitä ja kirjoittele tosiaan, kun siltä tuntuu ^_^.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti niitä aina tuntuu loppuvan... =D Kiitos, totisesti nautin! =)

   Poista
 5. Wow, miten pystyt saada loppumaan noin monta (ja vielä puoliks täynnä melko moni) noita tuotteita! Mun ennusteet menee melkein aina ihan päin... seinää... :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska mä olen niin hyvä lotraamaan ;) Noh, esmes tuon shampoon käytin osittain suihkugeelinä koska se oli tarkoitettu siihenki hommaan. Mutta kyllähän mä olen totisesti mestari käyttämään tuotteita =)

   Poista