perjantai 29. toukokuuta 2015

Kuluihan niitä taas muutama...

...suihkugeelejä nimittäin. Vaan tunnetusti sehän ei mua haittaa, suihkarivarastoni ovat ehtymättömät ja vaikka välillä muka yritänkin rajoittaa niiden hankkimista, sorrun kerta toisensa jälkeen ihanien tuoksujen edessä. Mutta, aloitetaanpas sitten.


Yveksen Carambolalle mulla oli suuret odotukset, mutta pikkasen kyllä petyin, tuoksu olisi saanut olla voimakkaampi ja kirpsakkaampi. Vaan siltikin taisin tilata toisen pullon jemmaan, ei tämä niin huono ollut ;)


Niin ikään Yveksen suihkari ja miniversio sellainen. Oon käyttänyt vadelma-suihkaria viimeksi vuonna kuokka ja kirves joten johan tuo oli aika verestää muistoja. Olihan tämä ihan kiva, mutta jotenkin en kuitenkaan riemastunut tämän tuoksusta niin paljoa kuin etukäteen oletin.


Rexonan kirsikalle tuoksuva suihkugeeli on special edition (onkohan näitä enää kaupoissa..?) ja ostettuani ensimmäisen pullon rakastuin ja niinpä ostin 2 pulloa jemmaan. Jostain syystä nyt en sitten niin pitänytkään tästä ja jo ennen käyttöön ottamista mietin olisikohan mulla nyt edes meneillään sellainen kirsikkasuihkarifiilis. Ei ollut ei, eli siitä taitaa johtua se etten ollutkaan niin innoissani. Viimeisen pullon käytän takuulla vasta sitten kun aika tuntuu oikealta ;)


Avonin jouluinen spiced cranberry & orange kylpyvaahto (käytin siis suihkugeelinä) sen sijaan oli mieluisa. Vaikka tuoksun voisi olettaa olevan jouluinen, ei se minun nenään ollut eli riemumielin käytin tämän näin keväällä.


No hei Monoï! Ei tarvinne kertoa mitä tykkäsin, sata sydäntä siis tähän, tähän en taida kyllästyä koskaan!


Yveksen macadamiapähkinäinen suihkugeeli oli mukava yllätys. Jos et pidä pähkinäisistä tuoksuista, ei tämä ole sinun juttusi. Mutta minä kyllä tykkäsin ja epäilemättä joskus ostan tätä lisää.


Kroppaa kuorin LivBoxista tulleella Herbinan kaura-suklaa kuorinnalla. Oon käyttänyt yhden tuubin aiemminkin ja tämähän on siis loistavaa kamaa niin tuoksultaan kuin tehoiltaankin. Sanomattakin selvää etten vieroksu tätä jatkossakaan.

No niin, nyt on huhtikuu purkissa ja sunnuntaina päästään vilkaisemaan miten toukokuussa kävi ja miten ennustelen kesäkuun kuluvan =)

17 kommenttia:

  1. Monoi! <3 Just kaivoin sitä yhden pullon esiin, koska mun mielestä se kuuluu niin kesään ja kohta on jo kesäkuu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on useempi pullo jemmassa, mutta pitäneeköhän niitä tilata lisää... =)

      Poista
  2. Carambola oli tosiaan vähän pettymys miedon tuoksun takia, mutta kivan raikas se on silti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksua olis kyllä saanu olla enemmän, oikein odotin sellaista tietynlaista vaan ei. Mutta ihan kiva se on silti =)

      Poista
  3. Tuo Rexona ei ollut niin kiva kuin oletin :( Ainakin Joensuusta tuota ja sitä vihreää rajoitettua erää saa vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, mitä vihreää, en oo sellaista huomannutkaan?

      Poista
    2. Vanha juttu, mutta joo. Taisi olla tuo Lime and peppermint. Mitä on yhä myynnissä, kuten kirsikkaakin. Anttilassa tällä hetkellä tarjouksessakin :D

      Poista
    3. Joo, tuon edellisen kommenttisi jälkeen katselin kaupassa mikähän se voisi olla ja päädyin tuohon Lime and peppermintiin jonka ostinki. Testannut en oo vielä =)

      Poista
  4. Seinäjoella näytti olevan vielä hyvin tuota Kirsikkaa Cittarin hyllyssä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat tainneet valmistaa sitä suuremmanki satsin vaikka muka niin special on =)

      Poista
  5. Siis mä en oo saaqnu aikaiseksi ostettua tuota monoi-suihkaria vieläkään :D.
    Tradition oil kyllä löytyy, liekö tuoksu samantyyppinen?
    Pitäisi kyllä ottaa niskasta kiinni seuraavan kerran kun tekee Yvesille tilauksen :p. Vaikkakin suihkareita löytyy kauhea määrä, eikä kulutus ole lähelläkään sun kulutuksen tasoa, hirveä morkkis aina kun ostan uusia :/...
    Mutta tuo Herbina <3 Puhdasta rakkautta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo tuota öljyä kokeillu joten en tiedä tuoksuuko samanlaiselle. Otappa tosiaan itseä niskasta kiinni, ei maksa paljoa joten ei haittaa vaikkei tykkäiskää =)

      Poista
    2. On ihan samaa tuoksua se suihkari & öljy!

      Poista
  6. No todellakin tuo Monoi! <3 Mulla oli sitä 1 pullo + 1 minipullo (50 ml), ja viime viikolla tein YR:lle taas tilausta ni saatin ottaa yhen pullon sitä lisää. :P
    Lisäksi ostin Tukholman Sephorasta eilen oman merkkisen Monoi-tuoksusen käsivoiteen! Pelkäsin, että tuoksuukohan voiteena liian tunkkaiselta, mutta ei! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, Monoin tuoksuinen käsivoide kuulostaa ihanalta! =)

      Poista