sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Mitä loppui toukokuussa?

Kuukausi sitten oletin ainakin näiden kuvassa näkyvien tuotteiden loppuvan tämän kuun aikana.


Ja ennustelu meni ihan nappiin...


Kaikki (ja vähän muutakin...) kuluivat loppuun. Yksi tuote eli tuo oikealla oleva No7 käsivoide oli kylläkin sellainen joka oli pakko laittaa roskiin, en vaan kyennyt käyttämään sitä. Mutta siitä sitten juttua aikanaan.

Kesäkuu näyttää myöskin loppuvien tuotteiden suhteen vallan hyvältä. Tällä kertaa kuvasin myös muutamat tuotteet joita en ole vielä ottanut käyttöön (yhden otan jahka kohta singahdan suihkuun), mutta päätin ottaa ne kesäkuussa käyttöön ja tiedän niiden myös loppuvan tuolloin.


Tuo mystinen valkoinen pumppupullo ei ole kokenut mitään sensuuria, se on Lemon Juice & Glycerinen käsivoide josta on lähtenyt irti ns. etiketti joka oli kuin sukka pullon päällä =) Kuvasta puuttuu töissä oleva käsivoide joka oletettavasti myöskin loppuu, kyseessä on Yveksen toissa joulun vadelman ja suklaan tuoksuinen käsivoide jonka myös toivon loppuvan pian, en nimittäin oikein ihastunut sen tuoksuun.

Sellainen kuukausi siis tiedossa ja saas nähdä mitä kaikkea muuta ehdin lotrata kesäkuun aikana...

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kyllä sitä kummasti oppii arvioimaan kulutustaan =) Tosin välillä sitten tulee yllätysloppujiakin, mutta sehän ei haittaa mitään ;) Niin ja tietysti joskus tulee lotrattua jotain tuotetta jos kuun vaihde on tuloillaan ja tahtoo päästä eroon siitä kuluvan kuukauden aikana... =D

   Poista
 2. Loistava saldo ja hyvältä näyttää tuleva arviokin!!
  Itsellä meni taas vähän kökösti verrattuna tulleisiin tuotteisiin...
  Mutta toivossa on hyvä elää, että kesäkuu menisi taas paremmin :p.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taitaa tässä kuussa tulla kans pikkasen liikaa tuotteita. Yvekseltä tilasin ja sitten on aikomus tilata Avoniltakin..saa nähdä sorrunko vielä muihinkin putiikkeihin. Bottega Verdeä harkitsin, mutta odottelen sittenkin tuleeko vielä parempia tarjouksia ja jos tulee, niin ans kattoo miten eukon käy =D

   Poista
 3. Mikäs tuo Avon Naturals teepuu & kurkku -tuote tuossa edessä on? Itsellä satunnaisessa käytössä saman sarjan kuorintavoide. Mitä pidit itse tuosta ja mikä tuote se on? :) (omasta mielestä ihan ok se kuorinta, jättää jännän tunteen iholle, ei kuivata) Halpoja ainakin ne on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on just se kuorintavoide =) Useamman tuubin oon käyttäny ja hinnan&laadun suhde siinä on erinomainen. Hiukan kuorivampi saisi olla, mutta annan sen anteeksi halvan hinnan vuoksi =)

   Poista
 4. Alemmassa kuvassa myös omassa käytössä oleva Solutions puhdistusvaahto :) Ja löytyyhän sieltä tutunnäköistä purnukkaa :) Solitionsista tykkään joo, mutta tälle naamalle ei ihmeitä tee kuten ei muutkaan putsarit. Ongelmainen näppyiho/sekaiho.. aaargh :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä munkaa naamalle mikään putsari oo tehny kovin suuria ihmeitä ja tuo Solutions on mun mielestä ihan vaan perusvaahtoputsari =)

   Poista