tiistai 26. toukokuuta 2015

Joskus sen tuoksun vaan kestää...

Mähän oon niitä ihmisiä, jotka helposti nakkaavat roskiin tuotteen jonka tuoksu saa aikaan epämiellyttäviä väreitä. Näemmä poikkeus on kuitenkin aina se joka vahvistaa säännön.


Minun omituinen nenäni havaitsi tässä Bottega Verden mirhami-käsivoiteessa sen homeisen kellarin aromin jota inhoan syvästi. Todettakoon tässä yhteydessä se, että tämän käsivoiteen kohdalla tuoksusta papattaessani avokki totesi jotain sen tyylistä jotta mut pitäisi tosiaankin viedä sinne homeiseen kellariin haistamaan just sitä homeisen kellarin hajua... On ilmeisesti kyllästynyt paasaamiseeni ko. aromista eli hänen mielestään tämä ei tuoksunut sellaiselle. Lievenettäköön sitten tuomiotani, ehkä tämä tuoksui pelkästään kellarille ;) En tiedä oliko tämä sitten päässyt jotenkin väljähtymään käyttöön ottamista odotellessaan vai oliko tuoksu alunperinkin tuollainen. Jonkin aikaa taisin harkita tämän viskaamista mäkeen, mutta voi että kun tämä olikin mainio käsivoide yökäytössä! Päätin siis sinnitellä ja jollain tapaa totuinkin tuoksuun. Jos joskus teen tilauksen Bottega Verdelle, niin melkein haluttaisi tilata uusi tuubi testiin. Siis jos tätä enää on myynnissä, en ole tarkastanut tilannetta.


Yvekseltä toissa jouluna tilaamani kaakaon ja appelsiinin tuoksuinen käsivoide oli pienoinen pettymys ja olinkin onnellinen kun tämä loppui. Ensinnäkin olen kyllästynyt tuohon kaakaon&appelsiinin komboon ja toisekseen, tämä ei ollut kovin hyvä kosteuttaja. Toki tämä töissä toimi ihan hyvin, mutta jos käteni olisivat olleet kovin kuivat, ei tämä olisi ollut riittävä.


Sitten vielä yksi kroppatuote eli Nuxen kuivaöljy johon ihastuin palavasti viime vuonna ja jonka nimitin taannoin jopa luottotuotteekseni. Nyt kyllä pitää vetää vähän sanoja takaisin, ihastus nimittäin laimeni melkoisesti ja suurin syy oli tuo sumutinpullo jonka tällä kertaa hankin. Olipa kuulkaa hankala käsitellä tuollaista neliskanttista lasista möllykkää, aina pelkäsin tämän lipsahtavan kädestä. Tämä ei siis ollut yhtään sellainen käteen sopiva pullo. Taisinkin useimmiten käyttää tätä niin, että painoin pulloa vatsaani vasten tukea saadakseni ja siinä sitten sumutin tuotetta kämmenelle. Käytin tuota kämmenelle suihkuttamista ihan siksi koska muutenhan kylppärin lattia olisi ollut luistinrata (ja kyllähän niitä pieniä roiskeita siltikin tuli). Rintakehälle taisin suihkia tätä suoraan pullosta ilman välikäsiä. Pienenä vinkkinä mainittakoon se, että jos käytätte tuota samaa systeemiä eli 'mahatukea', painakaa ihmeessä tuo littana pohja vatsaa vasten. Minä jostain syystä pitkään painoin tuon kulmaosan ja uskotte varmaan ettei se tuntunut hyvältä, kas kun en mustelmia itselleni runnonut... ;)

Jossain vaiheessa sain kuningasajatuksen ja ajattelin siirtäväni loput öljyt pieneen muovipulloon joka olisi ollut käyttäjäystävällisempi. Helpommin sanottu kuin tehty, en minä saanut tuota suihkesysteemiä irtoamaan eli ei se ollutkaan mikään näppärästi kierresysteemillä oleva jutu. Hirvittävää väkivaltaa en kehdannut käyttää koska noh, lasipullo...

Välillä huomasin senkin ettei tämä kosteuttanut kuivimpia alueita tarpeeksi. Tuoksusta kyllä pidin edelleen ja siitä lämpimästä tunteesta minkä vartaloöljy aina jättää iholle, kylminä vuodenaikoina se jos mikä on plussaa. Mutta, taidanpa nyt kuitenkin jättää tämän toistaiseksi rauhaan, ei tullutkaan mitään hinkua tilata tätä kolmatta kertaa.

4 kommenttia:

 1. Samaa mieltä noista YR:n joulu käsivoiteista, mulla oli se suklaa-vadelma vai mikä se nyt olikaan, tuoksu oli ihana, mutta kosteustehot mun räpylöille ihan 0. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erikoista että joulun aikaan aina myyvät noin tehottomia käsivoiteita, kesällä ne toimisi paljon paremmin =) Mulla on nyt töissä käytössä se suklaa-vadelma ja en oikein tykkää sen tuoksusta...

   Poista
 2. Itse tykkään kovasti YR:n käsivoiteista, ovat sopivan kevyitä kosteuttajia ja imeytyvät nopeasti. Etenkin Blackberries tuoksuu omaan nenääni todella ihanalta kuten myös tuo kaakao ja appelsiini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevyitä nimenomaan ja sellaisia kesäkäyttöön sopivia mun käsille =) Blackberries odottaa vielä käyttöään, mutta sen punaiset marjat käytin jokin aika sitten ja sen tuoksu oli kyllä ihana.

   Poista