tiistai 10. maaliskuuta 2015

Ja puhdasta tulee

Muistelin jostain blogista lukeneeni kehuja Lidlin kuorivasta putsarista (olisikohan ollut tämä Nonnun juttu) ja kuten tunnettua, toiset kosmebloggarit juttuineen saavat herkästi aikaan ostoreaktion ;) Niin kävi siis tälläkin kertaa.


Ja hyvä että kävi, tämähän nimittäin oli mainio tuote =) Käytin tätä lähestulkoon päivittäin ja ei tämä liikoja ihoani kuivattanut vaikka ehkä tämä olisi parempi kesäaikaan. Tämä myös kuori, mutta ei liian tehokkaasti eli senkin vuoksi tätä pystyi käyttämään jatkuvalla syötöllä. Tuote sisälsi mun mielestä kahdenlaisia kuorivia hippusia, ensinnäkin sellaisia sinisiä pallukoita (olivatkohan ne muovia kun eivät liuenneet..?) ja sitten pienempiä hituloita jotka tuntuivatkin liukenevan veteen. Ja tietysti käytin tätä vastoin ohjeita myös silmänympäryksille eli pesin ne viimeisenä sen jälkeen kun suurin osa kuorivista aineista oli hälvennyt. Kaikin puolin hintansa väärti (ei tainnut maksaa montaa euroa...) eli suosittelen kokeilemaan.


Tätä Yveksen kasvovettä kohtaan mulla oli (ja on edelleen) vähän ristiriitaiset tunteet. Toisaalta tykkäsin, toisaalta en. Tämä oli järkyttävän riittoisaa johtuen geelimäisestä koostumuksesta (sellaiset kasvovedet kun eivät imeydy pumpuliin samalla tapaa kuin tavalliset kasvovedet) ja se riittoisuus saikin minut välillä epätoivon valtaan. Tiedättehän, sitä kun tahtoisi välillä päästä kokeilemaan uusia tuotteita ja tietenkään tuotetta ei voi siirtää hetkeksi syrjään odottamaan uutta tulemistaan... ;)

Geelimäiset koostumukset kasvovesissä ovat mun makuun paljonkin, mutta annostelu on vähän hitaampaa ja siksi sellainen tuntuu välillä rasittavalta. Ainakin mun on pakko ottaa geelimäistä kasvovettä yhdelle vanulapulle kerrallaan (tai jos oikein jaksan kikkailla, niin kykenen kahteen lappuseen, ehkä kolmeen jos oikein hurjaksi heittäydyn) kun taasen normaalia kasvovettä pystyy ottamaan kerralla vaikka kuinka monelle lappuselle.

Tämähän sisälsi (muistaakseni) alkoholia, mutta siltikään tämä ei tuntunut narauttavan kuivaksi tekevältä. Yritin miettiä pitikö tämä lupauksensa ihohuokosten supistamisen suhteen ja saattoipa tämä tosiaankin niitä himpun verran supistaa. Yllättävän hyvä tuote siis, mutta en tiedä ostanko tätä toiste, en ainakaan hetkeen koska hyvistä puolistaan huolimatta ehdin tähän sen verran kyllästyä.

Ja vielä yksi pikkiriikkinen tuote eli Madaran näyte yövoiteesta.


Holvasin tämän kerralla, minä kun inhoan jättää tällaisia pussukoita odottamaan sitä toista tahi kolmatta käyttökertaa. Vaan hyi helevetti (anteeksi noitumiseni), mun oli lopulta pakko ottaa vauvanpeppupyyhkeitä ja pyyhkiä tämä pois kasvoiltani. Nimittäin, ensin nanosekunnin ajan nuuhkaisin ja ajattelin jotta kappas, täähän tuoksuu ihan hyvälle, taisin erottaa tuoksusta jotain sitrusmaista. Vaan sittenpä sieltä hönkyi sellainen luonnonkosmetiikan kamaluustuoksu jota en vain kestäny ja tuntui kuin lemu olisi jonkin verran käynyt henkeenkin. Eli sori vaan Madara, tätä tuotetta vältän takuulla kuin ruttoa.

6 kommenttia:

 1. Lidlin putsaria voiski joku kerta testailla ja kiva blogi .Eksyin tänne tänään ja liityin lukijaksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä testata =) Kiitos ja tervetuloa lukijaksi! =)

   Poista
 2. Hei, ei saa heittää tollaisia kesäisiä kuvia, ne saa mut huokailemaan oispa kesä -mantraa. :D Mä en ole kokeillut kuin yhtä geelimäistä kasvovettä Purelogicolia, mutta kohta lähtee testiin eka geelimäinen misellivesi, vähän jänskää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää ajatella yltiöpositiivisesti: kohtahan se kesä on ;D Oho, geelimäisestä misellivedestä en ookkaa kuullu!

   Poista
 3. Mulla oli joskus joku lidlin mustassa tuubissa oleva Cien -kasvovoide, joka oli hieman aikuisemmalle iholle tarkoitettu. Yllätyin totaalisesti, kun huomasin, että meikki pysyi tuon kasvovoiteen päällä yllättävän hyvin (paremmin kuin aiemman kasvovoiteeni päällä) ja tuubia en kuluttanut "väkisin loppuun" vain sen takia että oli "pakko ettei mene hukkaan", vaan ihan ilomielin! Kosteutti just sopivasti ja sopi meikin alle loistavasti! Se vasta oli ylläri, pitäisi etsiä tuo tuote uudelleen käaiin ja testata, vieläkö toimii niin kuin pitää! :) Tätä putsaria olen myös kokeillut ja toimi niin kuin pitää, ei valittamista. Aika ylläreitä aina nää hyvät, halvat mitkä ostaa vähän varauksella, mutta tuote osoittautuukin oikein mainioksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halvoissa tuotteissa on yllättävän paljon niitä hyviä ja Lidlin kasvovoiteita on moni ylistänyt, jossain vaiheessa itselläkin on ihan 'pakko' kokeilla =)

   Poista