perjantai 13. maaliskuuta 2015

Maaliskuun LivBox

Boksia pukkasi taas tulemaan ja tässäpä pienoinen esittely maaliskuun LivBoxin sisällöstä.


Laatikko oli suht painava ja mielestäni se ennusteli hyvää sisältöä...


Kah, ei valittamista!


Tämä suuri pullo kiinnitti heti huomioni, mitähän jännää siinä olisi? Huokaus, kuivashampootahan se... Plussaa kuitenkin mulle oudosta merkistä, nyt vaan ihan oikeasti mun pitäs alkaa opettelemaan näiden kuivisten käyttöä.


Lumenen kasvovoide (tai tarkkaan ottaen kiiltoa kontrolloiva voidegeeli) on tuote jota kokeilen vallan mielelläni.


Herbinan kroppakuorintaa oon käyttänyt yhden tuubillisen aikaisemmin ja suorastaan rakastuin siihen. Eli en voi sanoa muuta kuin JEEE! Vartalokuorinnat ovat muutenkin olleet tuntematon käsite bokseissa, en muista onko tämän lähes 2 vuoden LivBox-urani aikana tullut yhtäkään vartalokuorintaa ennen tätä. Toivottavasti näitä alkaa tupsahdella jatkossa enemmänkin (ja kuivashampoita vähemmän, nyt tullut taisi olla jo 3. minkä olen boksista saanut).


Doven minikokoiset shampoo ja hoitoaine ovat myöskin ihan jees juttu ja ihan siksi, että tuskinpa itse ostaisin kaupasta Doven hiustuotteita (miellän ne jotenkin tylsiksi). Ehkäpä nämä saavat minusta fanin =)


Isadoran minikokoinen ripsiväri aiheutti neutraalit fiilikset. Tosin, kyllä minä tämän pidän ihan itselläni ja testaankin mielellään.


Lisäksi mukana oli hajuvesinäytteet minulle ja miekkoselle sekä kuvaamaton alekuponki Bangerheadin nettikauppaan.

Täytyy sanoa että kyllä tykkäsin tämän kuun boksista, yksikään tuote ei aiheuttanut kunnon tympääntymistä. Toivottavasti sama linja jatkuu tulevaisuudessakin =)8 kommenttia:

 1. Olin itsekkin tyytyväinen boxiin ja hiukan eri sisältö kuin sinulla
  http://eekunelm.blogspot.fi/2015/03/maaliskuun-livbox.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpäs käydä lukaisemassa sun juttu =)

   Poista
 2. Lumenen voide on mun silmään tän boxin herkku. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun odotukset sen suhteen ovat suht korkealla, toivottavasti en pety =)

   Poista
 3. Mä sain saman boksin ku sä ja tykkäsin kyllä. Toi Lumene ja Dovet on mua jo houkuttanu aiemminki, mutten oo vaan keksinyt tarvetta ostaa, kun noita kaikkia löytyy kummiskin jo multa. Mut nyt sainkin tätä kautta. ;) Ripsiväri oli kiva, kun kerrankin vedenkestävä ja kuivashampoo oli erilaisuudellaan mielenkiintoinen. Tuota Herbinan kuorintaa vastikään käytin viime kuussa tuubin, mutta hyvää on onneksi.

  Toi kuivashampoo oli mulla muuten jo ainakin neljäs boksista tullut (2 mini-Batistea ja Herbina tullut aiemmin). Jotkut sai vielä tammikuussakin Cutrinin! Niitä sais kyllä tulla vähän harvemmin. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sulla oli tuuria kun sait just ne tuotteet joita oot himoinnut ;) Totisesti toivon ettei noita kuivashampoita tulisi enää pitkään aikaan...

   Poista
 4. Minäkin niin toivon että kuivashampoiden tulva olisi tältä erää ohi :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä muuta virka, liika on aina liikaa =/

   Poista