keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Helmikuun LivBox

Se olisi sitten taas se aika kuukaudesta kun LivBoxit ovat tupsahtaneet tilaajilleen. Tänään pääsin hakemaan omani ja tässäpä pienoinen esittely sisällöstä.


Teemavärinä oli pirteä pinkki.


Sisältökin vaikutti suht hyvältä.


Iloisen värisessä pumppupullossa oleva Garnierin seerumi lupaa tuuheuttaa hiusten pituuksia ja ihan mielelläni tämän testaan.


Nivean misellivedenkin testaan ilolla vaikka hajusteettomuus onkin vähän tylsää. Mutta, tästä on ilmeisen moni pitänyt, joten tämän on melkein pakko olla hyvää ;)


Eucerin In-Shower Body lotion pääsikin heti testiin kun tiesin etten jaksa suihkun jälkeen rasvailla kroppaani...


Lumenen kevytmeikkivoide oli yllättäen mieluisa tuote vaikken meikkivoiteista niin välitäkään. Taisi tuo sana 'kevyt' tehdä vaikutuksen minuun. Pikaisesti testasin ennen suihkua likaiselle naamalle ja ainakaan keinovalossa tämä ei näyttänytkään liian tummalta. Pitää joskus testata niin että näkee ihan päivänvalossa miltä tämä omalla naamalla näyttää =)



Paesen mattapintainen luomiväri oli boksin tylsin tuote. No, toisaalta kyllä mä mieluummin otan tämän värisen luomivärin kuin vaikkapa jonkun sähkönsinisen ;) En tiedä näyttääkö väri vieläkään tuossa kuvassa aidolta, kuvan värejä sai urakalla muokata ennen kuin alkoi muistuttaa omaa itseään.



Boksissa tuli myös yllätyksenä Iberon kaulakoru joka on ihan kiva, tosin tuo ketju ei ole mun makuun, mutta senhän voi vaihtaa jos siltä tuntuu. Lisäksi boksilaisena minulla olisi mahdollisuus lunastaa 3 kk ilmainen katseluoikeus Ruutu+ kanavalle, ans kattoo tuleeko ko. etu hyödynnettyä.

Tällä kertaa fiilikset boksin suhteen olivat hyvin positiiviset, yhtään ehdotonta nou nou-tuotetta ei löytynyt =) Mitäs te muut olette mieltä helmikuun LivBoxin sisällöstä?

8 kommenttia:

  1. Musta tää oli siinä mielessä ok, että monta täysikokoista tuotetta löytyi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt oli kyllä täysikokoisia tuotteita laitettu reilulla kädellä =)

      Poista
  2. Haluaisitko vaihtaa tuon kaulakorun? Itse haluaisin tuon, kun sain sen turkoosillä helmellä olevan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti en halua vaihtaa, juurikin tuo riipus on mun mielestä kaunein ja just mulle sopiva =)

      Poista
  3. Avasin oman boksini hetki sitten... Tuotteet on ihan laadukkaita ja koska ovat täysikokoisia, niin kokonaisuus on ihan arvokas. Mutta, jotenkin tää boksi ei iskenyt muhun yhtään... Mulle kiinnostavin tuote oli tuo ainoa näyte. :D En tiiä itekään mikä tässä mättää, mutta ei vaan iske, ei. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus on tainnut mullaki olla niin, että monet ovat hehkuttaneet boksia ja ite on ollut blääh-fiiliksillä. Kieltämättä tässäkin boksissa on sellaisia 'hajuttomia&mauttomia' tuotteita, mutta siltikin mä vaan tykkäsin =)

      Poista
  4. Mä tykkäsin kyllä todella paljon boksista, kaikki lähtee käyttöön :).
    Ainoa mikä harmitti, niin mulle tuli tuo meikkivoide 3-sävyssä... En oo vielä testannut, mutta todennäköisesti on liian tumma... Onneksi mulla on yksi vanhempi Maybellinen tosi vaalea meikkivoide, niin voin noita sitten sekoitella oikean sävyn saamiseksi :).
    Luomiväristä tuli sellainen todella vaalea, vähän ihonsävyinen sävy. Menee mulla tummien silmänalusten häivyttelyyn :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mähän tässä jo aikasemmin vähän arvoin mielessäni lopettaisinko boksin tilaamisen (säästyis rahaaki =D), mutta enhän mä malttanu. Tiedä häntä miten olis käyny jos olisin oikein kunnolla pettyny tän kuun sisältöön.

      Se kolmonen on varmaan aika tumma, hyvä kuitenki että saat sen käytettyä vaikka tuolla tapaa =) Ja kas, luomiväristä saattaa olla moneksi ;D

      Poista