lauantai 14. helmikuuta 2015

Voitehia

Jotkut tuotteet ovat sellaisia ikuisuustuotteita ja sellainen oli tämä LivBoxista joskus hyvin, hyvin kauan sitten tullut minikokoinen Bossin vartaloemulsio


No, syy oli kyllä ihan looginen, tämä kun oli sellainen 'mökkivoide' eli käytin sitä silloin tällöin mökillä ollessamme. Pientä luksusta nääs mökkirähjäilyyn ;) Kuitenkin tässä vähän aikaa sitten päätin käyttää lopputirauksen ihan täällä kotosalla ja eipä siitä enää riittänytkään kuin siihen yhteen käyttökertaan. Voiteena tämä oli ok, mutta tuoksu oli vähän sellainen etten tiennyt mitä tykkään siitä. Toisaalta tuoksu menetteli, mutta toisaalta se ei ollut yhtään meikäläisen tyyppinen. Tämän tuoksu muuten säilyi uskomattoman pitkään iholla eli kävi vallan hyvin hajuvedenkin miedomapan korvikkeena.


Tämäkin La Roche-Posayn voide oli LivBoxista peräisin.


Tämähän on vartalolle tai kasvoille tarkoitettu voide, mutta minä käytin tämän käsivoiteena (lopussa hiukan testasin kropallekin). Käsivoiteena tämä oli ok, tosin olihan tämä liian 'kevyttä' siihen hommaan ja ei ihme, eihän tätä käsille niinkään ollut tarkoitettu. Kropalle testattuna tämä myöskin oli ok, mutta en mitenkään ihastunut tähän. Monet ovat tästä pitäneet, mutta ehkäpä en kuulu itse ns. kohderyhmään.


Ja kas, tämäkin tuote on peräisin LivBoxista... Neutrogenan tiivistemuotoinen käsivoide oli erittäin hyvä, tosin ei tuo tuubi nyt about 200 käyttökertaan riitä vaikka niin väittävät. Ehkä se päiväkäytössä voisikin riittää, mutta mä käytin tätä yökäsivoiteena ja yötä vasten tykkään lotrata kädet voiteella oikein kunnolla eli muutama pisara ei totisesti riitä ;)

2 kommenttia:

  1. Toi Lipikar kiinnostaa itseäni kovasti, atooppisella miehellä saattaisi mennä kasvovoiteestakin.

    VastaaPoista