lauantai 7. helmikuuta 2015

Halapaa ja hyvvää

Ja jälleen kerran tuli kulutettua pari Yveksen tuotetta ;) Btw, oletteko huomanneet Yveksen nettikaupan etusivulla sellaista osiota kuin 'Yves Rocher sosiaalisessa mediassa'? Taannoin tavoistani poiketen rullasin koko etusivun alas ja kas, siellähän on linkitettynä juttuja kosmeblogeihin (luonnollisesti juttuihin joissa Yves esiintyy). Satuinpa bongaamaan erään omankin postauksen sieltä, hauskaa =) Mutta, sitten asiaan...


Tämä Yves Rocherin puhdistusgeeli oli vallan mainio tuote. Oletan käyttäneeni tätä aikaisemminkin, mutta laiskana en jaksanut alkaa etsimään mahdollista postausta blogista. Putsaustehot oli ok (ei liian natisevaksi jättävä) ja tuoksukin oli mukava. Tiivistettynä totean tämän olevan hyvä ja halpa tuote.


Tätä kuorintaa olen käyttänyt lukemattoman monta tuubia ja nyt mulle iski kyllästyminen, pakko pitää vähän taukoa. Jemmoissani ei taidakaan olla nyt yhtään tuubia tätä ja hyvä niin. Hinnan ja laadun suhteen tämä on erinomainen, mutta tosiaankin nyt täytyy taukoilla etten kyllästy ihan totaalisesti ;)


Tästä Figs & Rougen multi-tasking lip balmista oon turinoinut aikaisemmin tässä postauksessa. Mulla niin himottaisi tilata tästä tuotelinjasta muitakin, mutta pakko vähän toppuutella itseä jonkin aikaa, huulirasvoja kun mulla on riittämiin. Tykkäsin tästä todella paljon kuten linkittämästä postauksesta huomaakin. Tuoksu alkoi muistaakseni laimentua purkin huvetessa, mutta se nyt on ihan loogista. Aivan loppupuolella huomasin erään ilmiön josta en niin pitänyt, sen ehkä huomaa tästä kuvasta.


Nimittäin, voide muuttui jotenkin rakeiseksi ja se ei tuntunut huulilla kovin mukavalta. Monesti yritinkin pyöritellä sormin massaa sileämmäksi. Mutta, annan tämän anteeksi koska tuote oli muuten niin ihana. Mitäpä se pieni rikku muuten komiassa ;)

2 kommenttia:

  1. Tuo yveksen putsari on tosi hyvä! Ja just nyt myös edullinen. .. harkitsen tilaavani ystävänpäivä kamppiksen aikaan, silloin saa yleensä ilmaiseksi ensimmäisen ostoskoriin lisäämänsä tuotteen :) eli jotain kallista ekaksi ja sitten näitä perushyviä ja edullisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kans harkitsen tilaamista, pitäiski etukäteen tutkailla mitä kallista tahtoisin ilmatteeksi =)

      Poista