torstai 1. tammikuuta 2015

Jälleen kerran ennustellaan

Hyvää huomenta ja erittäin hyvää alkavaa vuotta! Vieläkös sitä nukutaan pois juhlayön väsymystä..? Minä ihan varmasti nukun tähän aikaan eli ajastettua postausta tiedossa =) Elikkäs, pitäisi kurkkia miten mun ennusteluiden kävi joulukuussa ja katsotaan mitä oletan loppuvan tammikuussa. Alkutilanne oli tämä ja hiukan epäröin loppuvatkohan kaikki.


Näin homma sitten meni.


Jukoliste, kaikki loppuivat! Ja luonnollisesti loppui muitakin tuotteita, joulukuu olikin tuotekulutuksen iloittelua. Erityisen onnellinen oon tuon muotovaahdon loppumisen suhteen, luulin sen loppuvan jo marraskuussa, mutta toisin kävi ja nytkin meinasi käydä. Vaan mitäs, nyt joulukuun viimeisenä päivänä oikein tuhlasin tuotetta antaumuksella (myönnettäköön, osa meni sitten lavuaarista alas kun hiukset olisivat olleet melkoinen tönkköpesä) joten oi ihanaa, pääsen ottamaan käyttöön ihan uuden muotsikan!

Tammikuussa sitten luulen näiden tuotteiden loppuvan, moni on tuossa vasta tänään käyttöön otettava tuote, mutta olen aika varma niiden loppumisesta.


Tietysti muistin erään loppumaisillaan olevan tuotteen vasta kun olin ottanut kuvan ja kiikuttanut tuotteet takaisin. Eli käyttäkää mielikuvitustanne ja kuvitelkaa tuo sininen möllykkä L-kirjaimella Lumenen puuteriksi.

Mutta hei, joulu on tosiaan takana ja sainpas minäkin pari kosmeettista lahjaa. Tämän ensimmäisen valitsin kyllä kaupassa ihan itte ja mies sitten kiltisti maksoi, erinäiset tuotepaketit olivat ihan joulun kynnyksellä jo alennuksessa ja hän kysyi tahtoisinko jotain. No eihän multa kahta kertaa tartte kysyä (=D) ja siellä mä tutkailin silmät kiiluen valikoimaa. Ensin meinasin ottaa ihan semmosen Doven setin, mutta sitten huomasin tämänkin olevan alessa joten se oli menoa se.


Tämä setti oli sitten lahja toisaalta.


Kivoja lahjoja siis nämä plus muutkin saamani ja itse asiassa, mua kyllä lahjottiin vähän liikaa ja meinasi tulla huono omatuntokin, oma panostus kun oli huomattavasti onnettomampi. Mutta, voinhan mä lahjoa näitä rakkaita muulloinkin kuin jouluna, näin päätin mielessäni ;)

4 kommenttia:

 1. Mahtavasti sulla meni näköjään joulukuu, onnittelut :D. Paremmin kuin itselläni, mutta se oli jo ennakoitavissa :). Jospa itsekin pääsisin nyt tammikuussa jälleen vauhtiin kulutuksessa!
  Ihana tuo Heat Rush-pakkaus! Kerran olen kyseistä tuoksua nuuhkinut ja tykästyin siihen sen verran, että tekisi mieli kyseinen tuoksu hommata... Onneksi en kohdannut tuota pakkausta joulun jälkeen kaupungilla, niin en ole vielä(kään) siihen retkahtanut :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä itteäki hykerryttää joulukuun saldo, tosin varastot eivät tunnu pienenevän mitenkään ja miten niin voisikaan käydä, täytettä kun aina tuppaa tulemaan... ;D

   Mä kans muistan ihastuneeni tuohon Heat Rushiin, mutta tässä vähän aikaa sitten kun suihkin sitä, olinki vähän pettynyt, muistelin tuoksun olleen pikkasen hedelmäisempi. Mutta, en nyt vielä tuomitse yhden kokeilun perusteella, tosikäytössähän sen sitten huomaa pitääkö vai eikö pidä =)

   Poista
 2. Miten paljon sä oikein käytät tuota kasvokuorintaakin, jos saat aina tuubin kuukaudessa kulumaan? :O :D

  Sain muuten samaisen Heat Rush -tuoksupaketin synttärilahjaksi tuossa 1,5 kk sitten, tykkään kyllä. :) Musta on oikein hyvä tuoksu, oon käyttänyt siitä ennenkin näytteitä.

  Mäkin käytin vastikään tuon Favoran seerumin, oli aika pettymys... Ei se mun mielestä kauheastaan kosteuttanut ja kestiköhän pariakaan viikkoa... Tosi pieni purkki ollakseen siis ihan täysikokoinen.

  Ja mäkin tilasin syksyllä tuon Reindeer Rock -saippuan ja pidin sitä aluksi ihan kivana. Nyt oon enemmänkin ihastunut ja alkoi harmittaa, etten Lushin alesta ehtinyt tilata uutta. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos mulla olis tehokkaampaa kuorintaa, niin silloin sitä ei kuluisi niin paljoa, mä ku haluan kasvokuorinnanki kuorivan kunnolla eli siksi sitä tulee käytettyä enemmän.

   Mä oon tyytyväinen Favoran seerumin kokoon (tuotteesta en vielä osaa sanoa mitään) ihan just siksi että se tulee kulumaan varmasti nopsaan =D Reindeer Rock on kyllä kivan tuoksuinen saippua, pelkäsin olevan liianki jouluinen, mutta eihän se sitä olekaan.

   Poista