keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Helmiä silmille

Nytpä sitten esittelen teille tuotteen joka on ollut minulla tovin käytössä ja joka ei varmasti hetkeen lopu, onhan kyseessä silmänympärysgeeli ja nehän eivät hevillä tuppaa loppumaan...


Rehellisyyden nimissä todettakoon se, että tämä Dermosilin Skin comfort sy-geeli tuli hankittua ulkonäkönsä vuoksi.


Eihän tällaista helmirykelmää voi vastustaa, eihän..?


Tuote on pakattu lasipurkkiin ja mukana oli myös spaatteli jota aikani käytin, mutta sittemmin olen lääppinyt tätä epähygieenisesti ihan omin sormin.


Alussa olin hiukan hämilläni, miten tätä oikein tulisi käyttää kun helmipallerot ovat ulkoreunalla ja sisäosa on täynnä kirkasta geeliä? Alkuun tein vaikean kaavan kautta eli otin kumpaakin osaa jonkin verran ja sekoitin ne sitten keskenään. Onnekseni älysin tutkailla nettiä ja taisipa olla Dermosilin kommenttiosio josta bongasin vinkin eli sekoittele spaattelilla tuosta yläosasta pallerot ja geeli sekaisin aina sitä mukaa kun tarvetta esiintyy. Hölmö minä kun en moista älynnyt itse... =D

Sy-tuotteena tämä on ihan kiva, mitään mullistavaa tämä ei silmänympäryksilleni ole tehnyt, mutta en minä ihmeitä odottanutkaan. Helmipallukat sisältävät hyvin hienojakoista helmiäistä, kaipa niiden pitäisi kirkastaa katsetta tai jotain. Kaiken kaikkiaan kiva tuote, mutta olen kyllä välillä tuskaillut ja miettinyt kauankohan tämän loppuunkuluttaminen kestää, purkki kun on 15 ml kokoinen ja kuten jo totesin, sy-tuotteet ovat tuskastuttavan riittoisia. Saattaa siis olla jotta jossain vaiheessa alan lätkimään tätä kasvoillekin... Tästä linkistä pääsette lukemaan Dermosilin kuvausta tuotteesta. Tämä on sarjassamme edullisia tuotteita jotka hinnastaan huolimatta ovat hyviä =)

Ja nyt tahdon toivottaa teille oikein ihanaa joulua! Mä pidän tässä pienen joululoman blogista ja palaan linjoille heti tammikuun alussa ennusteluiden merkeissä. Tähän mennessä joulukuussa on kulunut aika hyvin tuotteita ja toivottavasti tammikuussa käy samoin... ;)

2 kommenttia:

 1. Tämä on kyllä yksi kauneimmista sy-voiteista, joita oon nähnyt <3
  Sen takia tekisi mieli tosiaan tilata tämä itselleni kokeiluun ja ehkä tilaankin, kunhan saan varastoista entiset kulutettua :).
  Mun mielestä sy-voiteet saisi olla 5ml tai max 10ml kokoisia, ovat kyllä tosiaan turhauttavan riittoisia tapauksia 15ml koossa :D
  Toivottavasti loma meni hyvin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota purnukkaa on kyllä ilo katsella, tosin liian iso se on... Blogiloma meni hyvin, töistä ei ookkaa mitään pidempää lomaa ollu, mutta aattelin kyllä kysäistä voisinko jossain vaiheessa pitää viikon loman, tuntuu siltä että se tulis tarpeeseen =)

   Poista