sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Ilmaisvoidetta kasvoille

Yves Rocherhan on tunnettu ilmaislahjoistaan ja tuskin kukaan (en ainakaan minä) pistää sellaista pahakseen. Useimmiten lahjan saa itse valita tietyistä vaihtoehdoista, mutta joskus yhtenä vaihtoehtona on jokin tiettyyn teemaan liittyvä ylläripaketti jonka sisältö paljastuu vasta paketin kotiutuessa. Nyt en kylläkään muista valitsinko aikoinaan tämän kasvovoiteen vai oliko se juurikin tuollainen yllätysjuttu, mutta samapa sille!


Ennakkoasenteeni oli vähän blääh, mutta ei tämä käytännössä osoittautunut ihan onnettomaksi vaikkei ehkä ihan paras voide mulle ollutkaan.


Tätä voidetta käytti välillä miehenikin mökkireissuilla ja jossain vaiheessa minua hiukan huvittikin kun tajusin voiteen sisältävän jotain hohdetta... Noo, eipä se mökillä ole niin nöpösen nuukaa vaikka mieskin hohtaisi ja toisaalta hohto oli hyvin hentoista, omalta naamaltani en tainnut sitä edes huomatakaan (ja en kyllä miehenkään).

Välillä mietin oliko voide liian tuhtia meikäläisen ihotyypille, mutta kyllä se näin talvella menetteli, kesällä olisi ollut toinen ääni kellossa. Kuitenkaan en hankkisi tätä toiste.


Voide oli pakattu lasipurkkiin ja niihin mulla on ristiriitainen suhde, pitäähän niitä käsitellä muovipurkkeja varovaisemmin. Oon tainnut mainita ennenkin erään Yveksen kasvovoiteen kohdalla purkin muotoilusta (postaus löytyyki tästä linkistä) ja tämä voide oli pakattu samanlaiseen purkkiin. Nyt kun otin käyttöön LivBoxista saamani niin ikään lasisessa purkissa olevan kasvovoiteen, tajusin viimeinkin näiden Yveksen purkkien nerokkuuden, tällaisista saa nimittäin paljon tukevamman otteen. Nykyisen käytössä olevan voiteen purkki on neliön mallinen ja tuntuupa se ehkä hivenen painavammaltakin, joten ainakin mulla pitää olla koko ajan varuillaan etten vahingossakaan pudota moista möhkälettä.

Mitenkäs te, onko teillä väliä millainen lasipurnukka on kyseessä vai oletteko sinut millaisen purkin kanssa tahansa?

6 kommenttia:

 1. Otan lähes aina kaupan päälliseksi Yvesiltä kasvovoiteen, jos niitä on tarjolla. Kerran olen Yvesin lasipurkin tiputtanut kaakelilattialle, mutta onneksi ei mennyt rikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, kaakelilattian jos minkä luulisi olevan lasipurkin surma =)

   Poista
 2. Mulla on aina lasipurnukoiden kanssa pelko takapuolessa, että tiputan. Enemmän ärsyttää niissä silti se voiteen kaivaminen purkista, mutta jos voide on hyvä, kestän purkin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jos on vaikka väsynyt, niin silloin pitää kieli keskellä suuta käsitellä lasipurkkia =D Epähygieenisiähän tommoset purnukat on ja laiskana en jaksa käyttää mitään spaatteleita...

   Poista
 3. Minä en usko koskaan omistaneeni mitään purnukkaa, jota en olisi pudottanut ja ainoa, minkä olen koskaan saanut rikotuksi, on sellainen mineraalikivideo. Ei ainakaan tavalliselle lattialle pudotessa, eikä kaakeleillekaan, ole menneet lasipurkit rikki. Kai ne on valmistettu sillä mielellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkohan lasipurkit on valmistaa suht kestäviksi, mutta siltikin se pelko jäytää takaraivossa... ;)

   Poista