keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Ei pysty, ei kykene.

Nyt on ihan pakko omistaa oma postaus kahdelle käsivoiteelle jotka saivat minut hämmennyksen valtaan. Teille lukijoille on varmasti päivänselvää se, että minä rakastan Crabtree & Evelyniä ja ko. merkin käsivoiteita. Siksipä olinkin hämilläni kun vastaani tuli 2 yksilöä joita en vaan kyennyt rakastamaan.


Tämä kuulosti hyvältä, mutta voi kuinka minä petyinkään. Tämä tuoksuu kyllä hunajalle ja persikkaisuuttakin siinä havaitsen, mutta minun ihollani tuoksu muuttuu kamalaksi. Tyrmistyttävä haju muistuttaa juurikin sitä ihmeellistä homeinen perunakellari -tuoksua jota kammoan. Haju oli niin hirveä etten tosiaankaan pystynyt käyttämään tätä itse, annoin tämän eteenpäin. Uusi omistaja kommentoi myöhemmin tuoksua ja hänenkin mielestään se on outo. Hiljattainhan tilasin sarjan käsivoidesettejä ja tuolloin jännäsin jotta ei kai vaan tämäkin sattunut olemaan yhdessä setissä..no, totta kai se sattui. Kuitenkin testaan sen suurella mielenkiinnolla, yhden kerran olen pikaisesti sitä jo peloissani testannut ja jos oikein muistan, niin tuoksu ei ollut niin kamala kuin ensimmäisessä tuubissani. Ehkä sain maanantaikappaleen..? No, se selviää jahka uskallan ottaa uudemman tuubin käyttöön, vielä en siihen ole rohjennut ryhtyä.


Nantucket Briar -sarja on yksi kauneimmista Crabtree & Evelynin valikoimissa. Tosin uudemmat tuubit taitavat olla erinäköisiä (ja mun makuun ei niin kauniita vaikka värimaailma on sama), eräällä sivulla näin oletettavasti muovisen tuubin (joihon sarja on näemmä siirtymässä).

  
Niin simppeliä, niin kaunista. Mutta..se tuoksu, voi herranen aika! Tämä tuoksui mun nenään Offilta ja vaikka hyttysmyrkyn tuoksusta jollain kierolla tavalla pidänkin, en tahtoisi käsivoiteeni tuoksuvan siltä. Feeluniquen sivulta nappasin kuvauksen tuoksusta: Crabtree & Evelyn's blend of wild briar rose, bergamot, ambergris, spice and vanilla offers a fresh, invigorating fragrance.

Perskeles, invigorating hyvinkin, en muuta sano... Muistini mukaan kysäisin mieheltäkin tuoksuuko voide hyttysmyrkyltä ja taisin saada myönteisen vastauksen. Ajan mittaan offimaisuus laimeni, mutta siltikään tämä ei ollut tuoksunsa puolesta miellyttävä. Kiikuttelin tätä edes takaisin töiden ja kodin väliä, ja sain kuin sainkin käytettyä tämän ihan itte.

Onko teistä kukaan kokeillut näitä ja jos olette, niin mitä piditte tuoksuista? Olisi hauska tietää onko tämä vaan niitä makuasioita vai onko näiden kahden käsivoiteen tuoksut ihan oikeasti kamalia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti