sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Suihkutellaan!

Eli sarjassamme marraskuussa kulutetut suihkugeelit plus peräti yksi palasaippua. Alan hissukseen käyttelemään palasaippuoitakin, ne kun liian herkästi jäävät mulla unholaan... Ja aloitetaanpas juurikin siitä saippuasta.


Tämä Oriflamen palasaippua oli kyllä vanha joten johan tuo oli aika käyttääkin. Tämä oli ihan perussaippua mun mielestä, myös tuoksunsa suhteen joka oli kyllä jossain määrin tylsä. Alussa haistoin tässä jonkin ikävän pistävän aromin, mutta ajan mittaan se haihtui. En tiedä johtuiko haisu sitten juurikin siitä kun saippua oli saanut odotella käyttövuoroaan aika kauan. 


Kyllä se on vaan niin ettei nämä We Care Iconin tuotteet oikein iske meikäläiseen. Tämän olisi pitänyt tuoksua vihreälle teelle, mutta tuoksu oli niin hentoinen etten tiedä miten kuvailisin tuoksua. Sama hommahan on ollut muidenkin sarjan suihkareiden ym. kanssa, tuoksut ovat mun mielestä liian mietoja ja tylsiä.


Tylsyysteema jatkuu... Born to Bio on myöskin tuottanu mulle jo 2 pettymystä. LivBoxista tullut mangosuihkari oli aivan liian pliisu ja eipä tämänkään Spicy Energyn tuoksu hurmannut mua. Juu, tiedän, tämä on miesten suihkugeeli, mutta inkiväärin tuoksusta pitävänä mun oli pakko hankkia tämä kokeiluun... =D Ja niin, ei tämä tuoksunut mun nenään sellaiselle inkiväärille mistä mä pidän. Ja kyllähän tästä huomasi ettei tämä ole naisille suunnattu tuote, mutta silti käytin tämän itse, ei tuoksu ollut onneksi liian miehekäs.


Sitten kivempiin tuotteisiin. Yveksen punaisille marjoille tuoksuva suihkari oli ihan jees, tosin erotin tässä sellaisen eräänlaisen tuoksun jonka olen havainnut joissakin muissakin Yveksen suihkugeeleissä ja josta en hirvittävästi pidä. Olisi hupaisaa tietää mikä sen tuoksun aiheuttaa. Kuitenkin tämä oli sen verran kiva jotta olihan mun tilattava toinen pullo jemmaan.


Tätä Yveksen Pear Caramelia voisin ylistää loputtomiin. Voi herran jestas miten suihkugeeli voikin tuoksua näin herkulle, sitä tekisi mieli maistaa! Siis ihana, ihana, ihana ja tätä täytyikin tilata 2 pulloa varastoon.

Sitten vielä yksi tuote eli LivBoxista tullut minikokoinen Nivean suihkussa käytettävä kosteusvoide.


Ensimmäistä kertaa tästä kuullessani luulin tämän olevan suihkarin tapainen tuote, siis ettei kroppaa tarvitsisi kuitenkaan erikseen pestä tätä käyttäessä. Mutta hommahan menee niin, että ensin peset itsesi ihan normaalisti ja sen jälkeen lätkit tätä vartalolle ja huuhtelet lopuksi. Pitkään mietin onko tällaisessa tuotteessa mitään järkeä ja käytettyäni tulin siihen tulokseen että kyllä on. Aika paljon kyllä puntaroin asiaa, vaakakupissa oli nimittäin eräs negatiivinen seikka eli se, että ei tämä kovin helposti huuhtoudu pois lattialta. En tiedä onko meidän suihkun lattiassa jotain vikaa, mutta tosiaankin sain suihkutella aika kauan sekä hinkkailla lattiaa jaloilla ja siltikään se mähmä ei lähtenyt kokonaan pois. Ei lattia tuon operaation jälkeen jäänyt mitenkään vaarallisen liukkaaksi, mutta onhan se nyt melkoisen vaivalloista joka suihkukerran jälkeen joutua tekemään noin. Saman verran mulla olisi varmasti mennyt aikaa jos olisin käynyt normisuihkussa ja rasvannut kroppani sen jälkeen tavallisella vartalovoiteella.

Mutta tosiaankin, plussan puolelle tämä jäi sen vuoksi etteipähän tarvinnut suihkun jälkeen kärvistellä kylmissään vartalon voitelun jälkeen (jotkut voiteet kun tekevät sen inhottavan viilentävän tunteen ja sitä en arvosta näin talvella). Tämä myös kosteutti ihoa, tosin jos iho olisi todella kuiva, ei tämä välttämättä riittäisi. Lisäksi plussaa siitä ettei tämä mähmäännyttänyt pyyhettä, sitä tunnetta kun inhoan. Eli kyllä, voisin joskus ostaa jotain vastaavaa tuotetta kokeiluun, tätä Niveaa en välttämättä ostaisi koska oli tämä nyt pikkasen tylsähkökin, sori vaan Nivea ja pliis, kehitelkää joku ihanan tuoksuinen vastaava tuote ;) Ehkäpä hankin jossain vaiheessa testiin sen Lemon Juice & Glycerinen  Lime & jogurtti In-Showerin, se ainakin kuulostaa lupaavalta tuoksunsakin suhteen.

Mitenkäs te muut, oletteko innostuneet näistä suihkussa käytettävistä vartalovoiteista?

EDIT. Hups, unohdin sitten yhden suihkugeelin joka kului marraskuussa loppuun. Eli tässä postauksessa esittelemäni Yveksen ihme pallero. Sen kummemmin en siitä enää turinoi, olenhan jo pyhittänyt sille ihan oman postauksensa =)

9 kommenttia:

  1. Tosiaan suihkun lattia jää tosi liukkaaksi noiden suihkussa levitettävien kosteusvoiteiden käytön jälkeen. Saa huuhdella kuumalla vedellä kauan, ja silti tuntuu, että jää. Itse tykkäsin näistä varsinkin kesällä, talvella ei kosteustehot näissä ihan riitä, enkä viitsi tuplahommaa suorittaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän lattiassa ei siis olekaan mitään vikaa =D Pitäisi tosiaanki ostaa testiin joku tällainen ja katsoa riittääkö tehot mulle silloin kun iho on kuivimmillaan.

      Poista
  2. Täytyy nyt kysyä, että miten paljon sinä sitä suihkugeeliä kerralla oikein käytät ja miksi? Siis käytitkö oikeasti yli litran plus palasaippuan yhdessä kuukaudessa? En voi tajuta, miten saat kulumaan sitä pullokaupalla, kun en minäkään mitenkään pihistele, mutta en ikinä saisi käytettyä montaa pulloa kuukaudessa! :D Eikö ihosi kuivu tuosta saippuan määrästä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätäkin on kysytty monta kertaa aikaisemmin, mutta vastataan vielä kerran =) En laske paljonko suihkaria menee yhdellä kerralla ja kysymykseen miksi en osaa vastata. Ihoni ei kuivu niin paljoa kuin voisi kuvitella. Tuosta kuukauden aikana kuluttamisesta sen verran, että osa tuotteista voi olla sellaisia jotka on otettu käyttöön aikaisemmin, mutta sattuvat loppumaan tiettynä kuukautena.

      Poista
  3. Noi YR-tuotteet näyttävät hyviltä. Palasaippuoissa oikein mukavaa se ettei tule jätettä ts tyhjää putelia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsinkin tuo päärynäinen..mmm <3 Sama juttu viehättää muakin palasaippuoissa vaikka niitä vähemmän käytänki.

      Poista
  4. Mä tykkään noista in-shower suihkareista, ne ovat laiskojen iltojen pelastajia :D. Ite en siis joka kerta käytä, mutta kuitenkin silloin kun tuntuu, ettei jaksa enää kroppaa rasvata suihkun jälkeen :).
    Oon jäänyt hurjasti kaipaamaan Oriflamen Silk-sarjan in-shower suihkaria (oli myynnissä muutama vuosi takaperin, blogini aikana ehdin käyttää pari putelia), siinä oli sellainen puuterinen tuoksu...
    Onneksi nyt on alkanut tulla myyntiin nuita muillekin, enempikin saisi olla varsinkin niitä kunnolla tuoksuvia. Tuo Nivea on tosiaan tuoksultaan todella tylsä :/.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katos, Oriflame on sitte ollu aikaansa edellä =O Jospa ajan mittaan valikoima laajenisi, nyt se kyllä on aika onneton ja tosiaanki Nivea oli liian tylsä...

      Poista
    2. Joo, piti ihan katsoa, niin 2012 kesäkuussa oon käyttäny viimeisen putelin Oriflamen versiota, sitä edellinen oli 2011 vuoden lopulla ( http://sentenced-to-live.blogspot.fi/2012/06/menetin-laiskojen-iltojeni-pelastajan.html )
      Voi että, kun iski nyt kaipaus tuota kohtaan :/...

      Poista