torstai 18. joulukuuta 2014

Vain kaksi käsivoidetta

..ei vaan oikeasti kolme! Siis kysehän on marraskuussa loppuun kulutetuista käsivoiteista ja mietinkin jo jotta miten ihmeessä niitä on loppunut vain kaksi. Onneksi muistin kuluttaneeni loppuun myös sen Erisanin käsivoiteen josta jutustelin luottotuotteitani käsittelevässä postauksessa. En siitä nyt siis sen enempiä enää kirjoita, kyseisen postauksen voitte lukea täältä.

Toinen loppunut oli Lidlistä aikoja sitten ostamani Cienin käsivoide. Tuote oli pyörinyt jemmoissani aika kauan, päiväyskin oli mennyt umpeen, hupsista vaan.


Olin lykännyt tämän käyttöön ottamista epäilemättä kahdesta syystä. Ensinnäkin, tuubi oli iso (muistaakseni 125 ml, kamoon, sellaiseenhan kyllästyy!) ja toisaalta, ehkä pidin tuotetta tylsänä vaikkakin Lidlistä saa älyttömän hyvää kosmetiikkaa edullisesti.

Ja älyttömän hyvähän tämä oli, toimi hyvin yökäsivoiteenakin aikana jolloin kädet eivät olleet narahtaneet ihan korpuiksi. Tuoksukin oli ihan jees, hunajan siinä erotin ja tuoksu ei ollut mitenkään liian voimakas. En tiedä onko tätä vielä myynnissä, olettaisin että on, mutta pakkaus on kyllä saattanut muuttua jonkin verran. Pitänee yrittää muistaa seuraavalla Lidl-reissulla kyylätä onko tätä vielä olemassa.

Toinen käsivoide olikin sitten Caudalien minikokoinen tapaus.


Ilmeisesti Pamplemousse rose tarkoittaa verigreippiä ja toki oletin tämän tuoksuvan sille. Varmaan sen pitikin tuoksua, mutta minä en kyllä huomannut mitään siihen viittaavaa. Muutenkin tuoksu oli olematon eli petyin melkoisesti. Olin kyllä aikoinaan tämän aukaissut kerran tahi pari tuoksuttelua ja pientä testausta varten, mutta tuskinpa se haihdutti aromeita ja muistelen kyllä tuolloinkin ihmetelleeni olematonta tuoksua. Käsivoiteena tämä ei ollut älyttömän kosteuttava ja tavallaan petyin siihenkin vaikka esmes töissä moiset käsivoiteet ovatkin käteviä. Onko joku teistä testannut tätä tai jotain muuta Caudalien käsivoidetta ja jos olette, niin onko merkin käsivoiteet tosiaankin järjestään näin tylsiä vai sattuiko mulle joku maanantaikappale?

4 kommenttia:

 1. Caudalien käsivoiteen tuubi on silti musta tosi kaunis, vaikka tuoksu olikin pettymys. Itse en ole käyttänyt, joten en osaa auttaa siinä, ovatko aina näin tylsiä. :D

  VastaaPoista
 2. muistatko ollenkaan mitä se Cien käsivoide olisi voinut maksaa? Ite rakastan Cien kasvokuorintaa ja se maksaa vain 1,85€ joten luulisin että käsivoide on samaa hintaluokkaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä muista tarkkaan, sen verran vanha tuote oli kyseessä. Mutta jotain parin euron luokkaa käsivoiteet Lidlissä taitavat maksaa =)

   Poista