perjantai 5. joulukuuta 2014

Minäkin hurahdin

Viime aikoina kosmeblogeissa on vilissyt eräs huulirasvamerkki samaan tyyliin kuin Vilkkilässä vilisee kissoja. Joko arvaatte mistä on kyse? Huraa, hyvin arvattu, kyseessähän on tietysti monia hullaannuttanut Hurraw!

Tosiaankin, minäkin hurahdin ja lopulta tein pienen tilauksen Pretty.fi -puljuun. Mieleni olisi tehnyt tilata montakin Hurrawia, mutta tilasin vain kaksi.


Pirtsakan värinen kaksikko, vihreä tee ja appelsiini. Tilauksen tultua kyllä mietin jotta hetkonen, eikös mun pitänyt tilata Earl grey... Mutta, tulin siihen tulokseen ettei kyseistä tuoksua/makua ole ollut juuri silloin saatavilla, stalkkausreissu Prettyn sivuille kun paljasti valikoiman tämän merkin suhteen laajentuneen.


Puikot ovat ovaalinmuotoisia ja jostain luin kuinka näitä on jotenkin helpompi käyttää verrattuna normipuikkoon. Ja toden totta, tällainen muoto toimii paremmin! Mulla monet puikkomaiset huulirasvat (sellaiset joissa on pyöristetty pää, ei tasapäisissä käy kuinkaan) tuppaavat muotoutumaan epäilyttävän näköisiksi joten mielenkiinnolla odotan miten tällainen muoto 'toimii' mun huulilla.

Pakko näyttää, tällaiseen pippel..eiku kynttilämuotoon tietyt huulipuikot muotoutuvat mun huulilla.


Vaan mitäpäs sitten tykkäsin Hurraweistani? Aloitetaan appelsiinista, nom nom!


Tämän tuoksusta pidän, tämä tosiaankin tuoksuu appelsiinille-tosin mun makuun tuoksu voisi olla hiukan voimakkaampikin. Mutta ei se mitään, tykkään silti =)


Mähän tykkään vihreälle teelle tuoksuvista kosmetuotteista ja epäilemättä sen vuoksi tilasin tämän kun sitä Earl greyta ei tuolloin ollut valikoimissa. Vaan pahus, tämä oli pettymys, tuoksu oli hyvin hentoinen ja ei ollenkaan sellainen vihreä teemäinen josta minä pidän. Ei tämä pahalle sentään tuoksunut, mutta kovin pettynyt olin. Mutta, sittenpä sain kuningasajatuksen ja eräänlaisen naisen logiikan multihuipentuman. Mähän voisin tilata ne himoitsemani huulivoiteet jos sysäisin tämän yksilön miehelle. Ja eiku tuumasta toimeen... Mennä tohotin ukon juttusille tyyliin 'hei, tässä olis sulle huulirasva' johon mies tietysti totesi omistavansa jo moisen. Periksihän ei anneta (ja kun oletin ettei hänen käyttämänsä tuote ole mikään täysi kymppi) jatkoin kuinka tämä ei ole 'semmoinen' (viittasin hänen nykyiseen, en tiedä hoksasiko sitä) vaan tämä on luonnonmukainen blaa blaa. No, eihän miehen auttanut muu kuin ottaa huulivoide vastaan ja näin pääsin tekemään uuden tilauksen Prettylle. Niin ja kyllä, kysyessäni mies totesi antamani puikon olevan hyvä, win win siis ;)


Elikkäs, tilasin yöhuulivoiteen (jota myöskin himoitsin kokeilla) ja just sen earl greyn.


Moon balmin tuoksu epäilytti etukäteen, olin nimittäin lukenut sellaisia kommentteja joissa tämän tuoksua parjattiin. Blue chamomile (mikä lie) vanilla ei kuitenkaan onneksi ollut niin paha kuin kuvittelin, tosin ei se ole mikään sellainenkaan tuoksu johon rakastuisin. Vanilja tuossa tuoksuu ja se on jees, mutta tuo toinen, se on kieltämättä hiukan erikoinen tuoksu. 


Onneksi Earl grey ei ollut susi, tuoksu on miellyttävä vaikkei tämä ihan identtinen ole rakastamani Twiningsin Earl Greyn kanssa.

Nämä ovat kyllä sellaisia puikkoja joihin jää koukkuun, tahtoisin näitä lisää, mutta onneksi järki välillä pakottaa päätäni. Pitkää käyttökokemustahan mulla ei vielä ole, mutta hyviltä nämä vaikuttavat =)

Niin, tilasinhan minä Prettyltä Elfin puuterinkin, sille oli vaan käynyt jossain vaiheessa vähän hassusti ja nyt odottelen korvaavaa tuotetta.


No niin, tunnustakaa, kuinka moni teistä on hurahtanut Hurraweihin tai aikoo hurahtaa?

10 kommenttia:

 1. Mulla on tuo Moon balm huulivoide, ja tykkään sen tuoksusta. Jos olisin lukenut muiden kommentteja niin olisikohan se jäänyt ostamatta, mutta mun nenään se on just enimmäkseen vaniljainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu varmasti jakaa mielipiteitä, Hurrawin kannattaisi tehdä yöhuulivoide jossa olisi jokin 'turvallisempi' tuoksu =)

   Poista
  2. Mustakin tuoksu on just ihana! siis kamomilla joka rauhoittaa huulia - kamomillaahan on monessa "iltateessä" :) mäkin tykkään! harmi jos green tea oli pettymys, olisi se kiinnostanut. mutta earl grey taitaa viedä voiton sitten... ;P

   Poista
  3. Juu, ainaki mun mielestä earl grey pesee mennen tullen green tean =)

   Poista
 2. Mä haluisin hurahtaa! Vaikka olen maailman laiskin huulirasvan käyttäjä :D mutku kaikki muutkin käyttää näitä. Nimimerkillä olen laumaeläin-76

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurahda pois, en usko että katuisit ;)

   Poista
 3. Mä ostin itselleni kolme, kyllä, sorruin ryhmäpaineen alla. :D Mutta en ole vielä ehtinyt kokeilemaan, vaikka ne on viikon lojuneet tuossa pöydällä. :p

  VastaaPoista
 4. Mä kans haluaisin niiiin paljon hurahtaa näihin, mutta kun kaapissa on 34 huulirasvaa ennestään, niin... Niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä päätin 'unohtaa' jemmassa olevat huulirasvat, sen verran palavasti halusin päästä testaamaan näitä... ;)

   Poista