keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Vaahtoa ja rakeita

Nyt siis vuorossa marraskuussa loppuneiden tuotteiden arvostelua ja aloitetaanpa Lumenen LivBoxista tulleesta kasvojen vaahtomaisesta putsarista.


Mähän oon moneen otteeseen todennut kuinka pidän vaahtoputsareista, mutta parina edellisenä kertana oon kokenu jonkinlaista kyllästymistä. Oletan sen liittyvän tuotteen koostumukseen, tällaiset puhdistustuotteet kun ovat useimmiten sellaista löysähköä vaahtoa ja vaikkei sellaisen käsittely olekaan kovin haastavaa, niin silti toivoisin niiden olevan inasen enemmän jämäkämpää tavaraa. Mutta, tämä ei suinkaan tarkoita sitä ettenkö olisi pitänyt tästä Lumenen Bright Touch puhdistusvaahdosta, ehei!

Katsotaanpas ensin pakkausta, kyllä tuollaiseen pirteän oranssiin pulloon on mukava tarttua keskellä pimeintä talvea. Entäs tuoksu sitten? Oi, sekin piristää kummasti, mun nenään tuote tuoksui greipille eli vallan hyvän tuoksuinen tapaus kyseessä. Putsarina tämä oli hyvä, ei moitittavaa senkään suhteen. Ja tietysti erityisplussaa pitää antaa kotimaisuudesta, eikös vaan ;) Kaiken kaikkiaan kokeilemisen arvoinen tuote.

Toinen loppunut tuote olikin sitten Avonin kuorinta-aine kasvoille.


Tea tree & cucumber kuorinta osoittautui käytännössä hyväksi hinnan ja laadun välisessä suhteessa, kuorintateho oli suurinpiirtein samaa luokkaa kuin Yveksen aprikoosikuorinnassa (jonka olen nimennyt luottotuotteekseni). Tuoksu oli mieto ja ihan jees eli kaikin puolin tämä oli sellainen kuorinta jota voisin ostaa toistekin. Itse asiassa, en ole varma onko mulla tätä ollut joskus aikaisemminkin, en vain jaksanut alkaa etsimään mahdollista infoa blogistani...

No niin arvoisat lukijani, oliko nämä teille ennestään tuttuja tuotteita ja jos oli, niin mitäpäs olette tykkäilleet? =)

6 kommenttia:

 1. Mäkin tykkään, että puhdistusvaahto on sellaista paksua ja kermaista vaahtoa. Lumenen purkki on tosi piristävä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kerro heti mikä puhdistusvaahto on tuollaista? =)

   Poista
 2. Kyseinen Avonin kuorinta on myös itselläni tällä hetkellä käytössä. Ihan ok (hintaansa nähden), mutta en nyt niin hieveästi ole tähän ihastunut. Kasvoille tuntuu jäävän hieman nahkea kerros/pinta tämän käytön jälkeen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en onneksi huomannut tuollaista nahkeaa pintaa, muuten tuote olis saanu pitkän miinuksen minulta =/

   Poista
 3. Pitäisi kyllä saada testata tuo Lumenen vaahto! En oo vaan nyt kehdannut sitä ostaa, kun kaapissa on vielä 2 vaahtoa käytettävänä...
  Avonin kuorinta on täälläkin käytössä ja tosiaan itselläkin tuli mieleen hinta-laatusuhteeltaan tuo Yvesin aprikoosi-kuorinta! Vaikkei olekaan niin kuoriva kuin itse eniten tykkään, niin yllättävän hyvin kuorii kuitenkin hintaansa nähden :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pikkasen tehokkaampi tuoki kuorinta sais olla, mutta hinnan vuoksi tuo ja Yves saavat anteeksi tuon pienen puutteen =)

   Poista