maanantai 8. joulukuuta 2014

Jotain kivaa hiuksille

Tässä joskus taannoin LivBoxista tupsahti Rich-merkin shampoo jonka marraskuussa käytin loppuun. Tuubi oli ilahduttavan isokokoinen näytteeksi(?), tavaraa oli peräti 80 ml eli tuotteeseen pääsi perehtymään pelkkää pintaraapaisua enemmän.


Ja voi että, minähän pidin tästä shampoosta! Tämä pesi hiukset sellaisella 'sopivalla' tavalla eli ei jättänyt hiuksiin sellaista liian narskuvaa tunnetta. Jälkimmäistä hamppumaiset latvani arvostivat kovin. Tätä voisin siis hankkia täyskokoisen pullon =)

Yksi hoitoainekin tuli käytettyä ja kyseessä oli Yvekseltä tilaamani hoitoaine joka kuulemma soveltuu todella kuiville ja pörröisille hiuksille.


Tämä oli ihan hyvä hoitoaine, mutta jostain syystä mulle jäi sellainen olo jotta pidin enemmän tästä saman sarjan hoitsikasta. En yhtään tiedä mistä moinen mutu-tuntuma johtuu, ehkä mun pitää hankkia kumpikin hoitoaine ja testata niitä vuorotellen, sitten sen eron (tai sen puuttumisen...) huomaisi takuuvarmasti =D

4 kommenttia:

 1. Richin shampoo kuullostaa hyvältä, täytyy nolona myöntää, etten ole ihan varma on pr-toimistolta mulle lähetetty tätä shampoota, muita Richin tuotteita kyllä, pitää kurkata kassiin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löytyi kassista, tätä kyllä kannattaa testata =)

   Poista
 2. Tuo oli kyllä hyvä shampoo ja kerrankin riittävä näytekoko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näytekokojen pitäisikin olla sen kokoisia ettei jää epäselväksi onkohan tuote itselle hyvä vai eikö ole =)

   Poista