keskiviikko 26. marraskuuta 2014

No ne suihkugeelit plus yksi kuorinta

Mulla on näemmä tullut tavaksi esitellä aina viimeisenä ne kuukauden aikana käytetyt suihkarit joten pidetään perinteet ennallaan ;) Tiedossa on siis suihkugeelien kavalkadi!


Mä en oo aikoihin ostanut Rexonan suihkareita joten johan tuo oli aikakin. Tämä Tropical power oli vallan kiva, koostumus oli valkoista ehkä hivenen voidemaista geeliä (juu, en muista enää tarkkaan) ja tuoksustakin pidin, se oli kukkaisen hedelmäinen olematta kuitenkaan liian kukkainen mun makuun.


Lemon Juice & Glycerinen Lime & jogurtti ja rehellisesti sanottuna en tiedä mistä tuo jogurtti tulee, geelin koostumus oli läpikuultavan vihreää ja ainakaan aikaisemmat jonkun jogurtti-jutun sisältävät suihkarit eivät ole ollut tuon tyyppisiä. No mutta, tästäkin pidin, tuoksu oli mukavan limeinen. Tätä olisi voinut käyttää shampoonakin, mutta jätin kuitenkin kokeilematta miten tämä toimii hiuksissa.


Tämä Avonin Seventh heaven päätyi ihan vaan käsisaippuaksi. Oon käyttänyt yhden pullollisen tätä aikoinaan ja koska en pitänyt tuoksusta, päätin olla kiusaamatta itseäni tällä. Suihkussa ei pitäisi joutua käyttämän pahan mielen tuotteita ;)


Tätä Pirkan suihkugeeliä mulla on ollu tarkotus ostaa jo jonkin aikaa, mutta kummasti se on aina unohtunu. Ja voi että, tästä mä tykkäsin! Inkivääri ei kylläkään tainnut tuoksua kovin paljoa (tää tarkoittaa siis sitä jotta mun tarttee ottaa revanssi tämän tuotteen suhteen kun en kerta muista moista), mutta mandariini kyllä tuoksui, nam!


Ja tästä Crabtree & Evelynin minikokoisesta pidin myöskin, ihana sitruksinen tuoksu. Ainut miinus tulee pullosta, tämä oli yhtä kovaa muovia kuin ne aikaisemmat käyttämäni minikokoiset ko. merkin suihkarit eli käsivoimat olivat koetuksella.


Mmm..kirsikkaa <3 Nyt sitten muistin kauhukseni, etten ole muistanut ostaa tätä jemmaan, toivottavasti tätä vielä löytyy kaupoista... Aikoinaan ostin 2 pulloa, yhden kotiin ja toisen vein sitten mökille. Tämä kirsikkatuoksujen fani tykkäsi tästä täysillä ja siksipä mun täytyy muistaa seuraavalla kauppareissulla hamstrata tätä, tämä kun ei taida olla vakivalikoimassa.


Yksi vartalonkuorintakin tuli käytettyä eli ennestään tuttu Freemanin granaattiomenainen sokerikuorinta. Edelleenkin pidän tästä ja tulen hankkimaan jatkossakin, älyttömän tehokas kuorinta eli juuri sellainen josta minä pidän. Tuoksu tässä on mieto ja ei mitenkään hirvittävän herkullinen mun makuun (vaikka kyllä se tuoksu taitaa granaattiomenaa muistuttaa), mutta mua se ei haittaa pätkääkään kun tuote on muuten hyvä =)

6 kommenttia:

  1. Mitäh, en oo ikinä nähnyt että Pirkalta löytyy tuommoista suihkugeeliä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan mullaki meni aikaa ennen kuin hoksasin tuon =D

      Poista
  2. Kiitos muistutuksesta, olin jo unohtanut tuon Pirkan suihkugeelin, se on ihana :). Ja Rexonakin on herkullinen, harmi että se on limited edition.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pirkka on kyllä ihana =) Rexonaa ostinki 2 pulloa jemmaan, varmaan pitää ostaa vielä muutama lisää... ;)

      Poista
  3. Joo mäkin oon joskus tuoksutellut tuota Pirkkaa ja harkinnut ostavani! Ihana tuoksu! Varsinkin kun hyväntuoksuisia mandariini/appelsiini-suihkareita ei ole hirveästi. Jotenkin en ole muka raaskinut. :D Sitten taas matkoilta, Yves Rocherilta, Lushilta, ystävämyynneistä jne. raaskii ostaa vaikka ja mitä. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pirkkahan on tosiaanki kallista verrattuna esmes Lushiin ;D Nyt vaan kuule ostamaan lähestyvän joulun kunniaksi ;)

      Poista