perjantai 28. marraskuuta 2014

Ihme pallero

Nyt törmäsin tuotteeseen johon pätee sanonta 'moni kakku päältä kaunis'. Kyseessä on siis Yveksen jouluteemainen suihkugeeli jonka otin vähän aikaa sitten käyttöön.


Yveksen itsensä mukaan tämä Sparkling Shower Gel Funtastic tuoksuu appelsiinille, mutta minä kyllä en meinaa löytää appelsiinisuutta nimeksikään.


Onhan tällainen glitterinen suihkari nättiä kuin mikä, mutta pitäisi sen tuoksunkin olla kohdillaan. Olen siis hämmentynyt, onko hajuaistini näin sökö vai onko tämä tosiaankin näin mitäänsanomaton? Jos oikein antaumuksella nuuhkuttelen pullon suusta, voin aistia aavistuksenomaisesti jotain appelsiinista-tosin ko. appelsiinin tuoksu ei ole sellainen perusappelsiininen. Ehkä se hivenen muistuttaa viime vuoden 'jaffakeksi'-suihkaria (jota on myynnissä tänäkin vuonna), mutta tuoksu on todellakin niin hento ettei mitään rajaa, kropalle lätkiessäni en haista mitään appelsiiniin viittaavaa. Hemmetin tylsä suihkugeeli siis. Googlettelin tätä ja törmäsin yhteen blogiin jonka kirjoittaja piti tämän tuoksusta. Apua, mikä mua vaivaa kun en saa tästä tuotteesta mitään irti?!?

Tämän postauksen pointti olikin se, että jos lukijoiden joukossa on tämän hankkineita ja testanneita, niin kertoisitteko omia mietteitänne tästä suihkugeelistä. 

Hah, kaikkea sitä, vain kosmenarkkari voi saada harmaita hiuksia jostain niinkin mitättömästä asiasta kuin suihkarista..mutta hei, semmosiahan me ollaan ;)

6 kommenttia:

 1. Mäkin ihmettelin tätä jokin aika sitten blogissani, koska eihän tämä tuoksu millekään. Aika pettymys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, en mä ihan väärässä olekaan =/

   Poista
 2. Pöö, ton kuvittelisi olevan jotenkin ihanan tuoksuinen. Harmi, kun ei ole YR:a lähellä, että pääsisi itse livenä nuuhkuttamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaanki luulin sen olevan aivan ihana, siksi varmasti pettymyskin tuntui normaalia karvaammalta =/

   Poista
 3. Mä tilasin tän myös. En ole käyttänyt vielä enkä hirveästi nuuhkutellutkaan, mutta pikatuoksuttelujen jälkeen tämä oli pienehkö pettymys. Tuoksu oli sellanen tosi makea esanssinen appelsiini, mutta muistaakseni tosiaan tosi mieto... Voiko tota käyttää käsisaippuana vai onko liian glitteristä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän se käsisaippuana mene, huuhtelee vaan käsiä tarpeeksi ettei ne vallan säkenöi ;D

   Poista