lauantai 22. marraskuuta 2014

Kasvovoidetta ja huulirasvaa

Nytpä sitten vihdoinkin sain kulutettua (eli muistin käyttää loppuun) tämän LivBoxista tulleen minikokoisen Lumene LAB korjaavan yövoiteen kasvoille.


Mulla ei oo oikeestaan juuri mitään sanottavaa tästä, oli siis ihan perushyvä, mutta ei sen kummemmin aiheuttanut mitään tuntemuksia. En siis hankkisi tätä täysikokoisena.

Sen sijaan Laveran kasvovoide oli positiivinen yllätys ja tätä kyllä voisin käyttää joskus toistekin.


Tuote oli pakattu pumppupulloon eli plussaa siitä. Tosin tuotteen loppumista oli hivenen hankala ennakoida kun pullo ei ollut mitenkään läpikuultava. En tiedä olisiko jotain voinut nähdä tiirailemalla valoa vasten, mutta eipä tullut mieleen kokeilla sitä kikkaa...


Tuote oli väriltään vihertävää (tykkäsin siitä väristä =D) ja tuoksu oli aika voimakas minttuinen. Mua se tuoksu ei haitannut, mutta ehkäpä hajusteille herkkien kannattaa testata tätä ettei osta sikaa säkissä. Tämä oli tarkoitettu epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle ja alkusyksyyn asti tämä kosteutti ihan riittävästi, jossain vaiheessa aloin tuntea ettei tämän kosteutustehot enää riitä. Eli mulle tämä olisi ihan ehdottomasti kesätuote ja pistänkin tämän tuotteen korvan taakse ensi kesää silmällä pitäen. Ei tämäkään mitään ihmeitä mun iholle tehnyt, mutta tuntuma oli tosiaankin sen verran hyvä jotta voin suositella tätä epäpuhtaan ihon omaaville kanssasisarille ja -veljille =)

Ja sitten se huulivoide, on se vaan aina ihanaa kun saa huulirasvan loppumaan..!


Kyseessä oli Badgerin huulivoide Pink grapefruit. Mullahan on pari muuta versiota odottamassa käyttövuoroaan ja varmaan jonkun niistä saan otettua tämän talven aikana käyttöön asti.


Tästäkin tykkäsin, ei ollut siis ihan onneton huulivoide (samaa ei voi sanoa tällä hetkellä laukussa kulkevasta Baby Lipsistä, mutta haukun sen sitten aikanaan jahka saan jotenkin sen kulutettua loppuun) ja tuoksukin oli mukava. Tosin, kyllähän puikon tuoksu ajan mittaan laimeni, mutta eipä se mua niin haitannut. Kaiken kaikkiaan kokeilemisen arvoinen tuote =)

6 kommenttia:

 1. Suloinen toi Badger-huulivoide. <3

  VastaaPoista
 2. Lumene LAB oli tosiaan vähän tylsä, mutta mielestäni se kosteutti aika hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se oli kyllä ihan hyvä voide, mutta auttamattoman tylsä =)

   Poista
 3. Mulla on ollut aikomuksena kokeilla seuraavaksi tuota Laveran voidetta, tämänkin perusteella taidan sen hommata sitten joskus... ;) Sittenhän voi kokeilla jotain seerumiaki, jos tuo ei tunnu riittävän kosteuttavalta :D
  -meliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, ei muuta kuin kokeilemaan ja seerumi varmasti auttaa jos ei meinaa kosteutustehot riittää =)

   Poista