tiistai 18. marraskuuta 2014

Lisää minejä!

Kroppatuotteiden puolella sain loppumaan peräti 2 vartalorasvaa-tosin minikokoisia sellaisia.


Apteekista ostamani Natu Viven lemongrass body lotion oli voiteena ihan jees, tosin talvella tämä saattaisi olla liian heppoinen tuote ainakin meikäläisen iholle. Tuoksu tässä oli mulle pettymys ja sen vuoksi olinkin onnellinen että tämä oli minikokoinen tuote. Oon aina ajatellut pitäväni sitruunaruohon tuoksusta, mutta tässä tuotteessa se ei ainakaan ollut mitenkään hurmaava. Enpä siis osta toiste.


Sen sijaan Roger & Galletin Fleur d'Osmanthus vartalosorbetti tai body lotion (en tiedä mistä tuo sorbetti tulee, ei tämän koostumus ollut mitään sorbettia =D) oli tuoksultaan mukava. Mullahan on samantuoksuinen hajuvesikin jota en kylläkään vielä ole ottanut käyttöön. Mitähän mä sitäki jemmaan... No mutta, takaisin tähän voiteeseen. Koostumus tässä oli suht kevyttä, mutta kyllä tämä ainakin syksyllä kosteutti riittävästi, talvesta en niin olisi varma. Mulla meni myös jonkin aikaa tajuta jotta voiteessa oli mukana pienen pieniä hohdehippusia ja niistä mä en nyt niin hirvittävästi välitä. Mutta, tässä ne hitulat olivat tosiaankin niin hienojakoisia ettei se mua haitannut.

No, tämä ei ole varsinaisesti kroppatuote vaikka hajuvesiä kropalle käytänkin, mutta pakkohan mun on hehkuttaa kun olen saanut yhden hajuveden käytettyä!


Ollakseni rehellinen, mun on tunnustettava kyllä yksi juttu tämän suhteen. Kuljetin tätä pitkään laukussa vessatuoksuna (no siis, tiedättehän, ei kaikissa vessoissa ole ilmanraikastimia ja joskus semmoselle olisi tarve) eli tämä kului siinä käytössä ajan mittaan loppuun. Toki vessaraikastimena käyttäessäni sain epäilemättä osani tuoksusta eli siinä tuli tavallaana 2 kärpästä yhdellä iskulla ;) Mähän tykkäsin tästä Yveksen mango-passion eau de toiletesta, mutta otin tän tosiaankin moiseen käyttöön pienikokoisuutensa vuoksi ja toisaalta, kyllä mulla näitä ihania hajuvesiä riittää muutenki. Tämähän oli aikoinaan limited edition tuote ja se on kyllä harmi, tämän sarjan tuotteet tuoksuivat aikas ihanalle. Saas nähdä milloin saan seuraavan kerran hajuveden loppumaan, epäilen ettei tällaista ihmettä hevillä tule vähään aikaan =D

2 kommenttia:

  1. Hauska lukea tosta Roger & Galletin sorbetista, mulla oli kesällä jo yksi ostokorissa Escentualilla, mutta poistin sen juuri ennen maksua. :D

    VastaaPoista