lauantai 15. marraskuuta 2014

Ministi käsivoiteita

Viime kuussa tuli kulutettua loppuun peräti 3 käsivoidetta, tosin jokainen niistä oli enemmän tai vähemmän minikokoinen. Aloitetaan siitä kaikista pienimmästä eli LivBoxista tulleesta L'Occitanen käsivoiteesta.


Kun näin tämän boksissa, olin aivan riemuissani, vuonna 2008 olen käyttänyt tätä aikaisemmin ja tykästynyt tähän (linkki juttuun) joten johan tuo oli jo aikakin verestää muistoja tämän tuotteen suhteen. Pidin tästä nytkin, tosin tuo aikaisemmassa jutussa mainitsemani pinkin purkan tuoksu ei tuntunutkaan nyt niin voimakkaalta ja ei tuonut yhtä voimakkaasti moista mielleyhtymääkään mieleeni. Mutta vaikkei tämä tuoksunutkaan niin paljon lapsuuteni purkalle, niin pidin kuitenkin tuoksusta ja käsivoiteenakin tämä oli mukava tuttavuus.


Roger & Gallet Bois d'Orange oli myöskin käsivoiteena hyvä, mutta tuoksu oli mun nenään pienoinen pettymys. Odotin että tämä olisi tuoksunut oikein reippaasti appelsiinille, mutta harmikseni appelsiinin tuoksu ei ollut kovin voimakas ja lisäksi tässä tuoksui jokin muukin. Ei tuoksu suinkaan ollut paha, mutta tiedättehän kun luotte jonkin etukäteismielikuvan ja se ei sitten vastaakaan todellisuutta..pöh. Täytyy sanoa, että onneksi en tilannut summamutikassa tämän tuoksuista hajuvettä vaikka ensin meinasin, kauan etsin arvioita netistä Roger & Galletin tietyistä tuoksuista ja tämän sitten jostain syystä hylkäsinkin. Tietysti hajuvetenä tämä voi tuoksuakin jonkin verran erilaiselle, mutta jokin vivahde tässä vaan oli joka oli mielestäni tylsä.


Ja sitten se viimeinen eli Crabtree & Evelynin Summer Hill. Tämäkin oli voiteena hyvä (tosin kyllä mun täytyy todeta jotta äkkiseltään muisteltuna L'Occitane ja Roger & Gallet olivat himppasen täyteläisempiä), mutta tuoksu ei herättäny mitään ihastusta jos ei vihastustakaan. En edes saa mieleeni mille tämä tuoksui, sen verran tylsänä tämän koin =D No mutta, tiedänpähän vastaisuudessa etten tilaa ko. sarjalta enää tämän tuoksuista käsivoidetta kun heillä on myynnissä lukemattomia muita herkulle tuoksuvia tapauksia.

2 kommenttia:

  1. Harmi toi Roger & Galletin tuoksu, mä olen käyttänyt lähinnä käsisaippuoita sarjalta ja ne tuoksuu musta kaikki ihanilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tietää että käsisaippuat tuoksuu hyvältä =) Ja kyllähän nuo hajuvedetkin ovat ihania ja yksi käyttämäni vartalovoide oli myöskin vallan kiva. Ehkä tämä oli vaan yksittäistapaus =)

      Poista