maanantai 6. lokakuuta 2014

Lokakuun LivBox

Mulle kävi boksin kanssa samoin kuin kesäkuussa eli perjantaina sain ilmoituksen paketista, mutta se olisi vasta maanantaina noudettavissa. En kuitenkaan jaksanut ärsyyntyä sen kummemmin, olisihan maanantai viikonpäivistä paras saada piristävä paketti hyppysiinsä ;) Hiukan varoen liikuskelin viikonloppuna blogimaailmassa ja vältyinkin pilaamasta yllätystäni...


Teemavärinä oli roosa ja ihan syystäkin, onhan nyt taas Roosa nauha-aika. Tosin itse en ollut etukäteen älynnyt jotta tämä voisi olla lokakuun teemana, yllätyin siis siitäkin =D


Roosa väri ei rajoittunut pelkästään pakkaukseen, myös kaikki tuotteet noudattivat ko. värikoodia.


Yleensä en innostu jos boksista ilmaantuu kynsilakkoja, ihan siksi koska sävyt eivät välttämättä osu nappiin. Mutta nyt osui, tästä tykkään ja paljon!


Osiksen kiiltokiinne on suloisen näköinen pinkin purkkinsa kanssa, mutta en voi olla miettimättä miksi boksista tulee niin usein suihkemuotoisia hiustenmuotoilutuotteita. Joskus olisi kiva saada ihan vaan vaikkapa muotovaahtoa.


Voi olla että Neutrogenan kosteusvoide jää odottelemaan iholle suopeampaa vuodenaikaa, oletan että tämä voisi toimia parhaiten keväällä/kesällä. No, täytyy testata ja katsoa siirränkö tämän odottelemaan parempia aikoja.


Voi kuinka suloiselta tämä BC:n minituubillinen shampoota näyttääkään! Tätä on pakko testata heti tänään =)


Hiusöljytkin kelpaavat mulle ja tältä merkiltähän tuli taannoisesta boksista jokin toinen öljy joka osoittautui yllättävän riittoisaksi. Eli kyllä tommonen 5 milliäkin riittää yllättävän pitkälle. Toivottavasti tämä on parempi kuin edeltäjänsä, siihen kun petyin pikkiriikkisen.

Lisäksi boksissa oli läpyskä (ja jota en kuvannut) jossa mainittiin boksilaisten saavan kuukauden Me Naiset-lehden digilehtiversiot veloituksessa. Jospa tämän nyt hyödyntäisi, mulla kun sittenkin jäi hyödyntämättä ne parit alejutut nettikauppoihin, mutta tämä ei sentään maksa mitään... ;)

Kaiken kaikkiaan tykkäsin kyllä tämänkin kuun boksista, tosin sellainen LivBox räjäyttäisi tajunnan jossa olisi joskus tuotteita sellaisista tuoteryhmistä joita ei ole aikaisemmin ollut. Esim. kasvovettä kaipailisin testailuun ja kuten tässäkin jutussa mainitsin, muotovaahto tmv. olisi myöskin miellyttävä yllätys. 

Miten muute bokseilevat, tykkäsittekö ja onko teillä tuotteita joita kaipaisitte bokseihinne?

2 kommenttia:

  1. Tykkäsin kyllä tosi paljon teemasta ja suloisen värisistä purkeista :).
    Tuotteetkin kyllä itsessään hymyilytti, vaikka esim. hiuslakan kohdalla mietin, että toivottavasti ei vähään aikaan tulisi lakkaa tämän jälkeen :D.

    VastaaPoista
  2. Joo, ei mitään lakkoja vähään aikaan pliis =D

    VastaaPoista