lauantai 4. lokakuuta 2014

Syyskuussa loppuneet käsivoiteet

Viime kuussa loppui 3 käsivoidetta, tosin yksi oli sellainen joka ei varsinaisesti loppunut, mutta annoin sen miehekkeelle käyttöön. Aloitetaanpas vaikka sitten siitä tapauksesta.


Muistelen tämän Yveksen purkkikäsivoiteen olleen jokin ilmainen tilaajalahja.


Koostumus on tuhtia eli siinä mielessä varsin sopiva tuote tähän vuodenaikaan ja mielelläni tämän olisin käyttänyt itse loppuun, mutta voi sitä tuoksua... Tämä tuoksuu sille kuuluisalle perunakellarille tmv. (mieskin tunnisti hajun!) ja sen vuoksi lopulta en vain enää kestänyt ja kysyin mieheltä ottaisiko hän tämän käyttöön. Jos hän ei tätä olisi ottanut, olisin varmastikin heittänyt loput roskiin...


Sen sijaan Lumenen käsivoiteesta pidin kovin paljon ja tässä tuoksukin oli herkku, minun nenään tämä tuoksui hedelmäiselle. Koostumuskaan ei ollut mitään lirua eli tämä oli keskimääräistä parempi käsivoide. Talvella tämä ei varmastikaan olisi yksistään riittänyt käsilleni, mutta päiväkäytössä tämä olisi varmasti toiminut talvellakin.


Figs & Rougen Mango Mandarin oli myöskin kiva tuttavuus. Ällistyin tämän nopeaa imeytymistä, oikeasti en muista minkään muun käsivoiteen imeytyneen niin nopsaan! Plussaa siis siitä, varsinkin töissä tuollaisesta ominaisuudesta ei ole haittaa. No, viimeisellä käyttökerralla imeytyminen ei ollut huippuluokkaa johtuen siitä, että turistin kerralla loput ja sitä tavaraa olikin suht paljon... Sen kylläkin huomasin, että ehkä tämä olisi ollut parempi kesäkäytössä jolloin kädet eivät ole niin kuivat ja ehkäpä tilaankin tällaisia ensi kesäksi. Monikossa siksi, että tuubi oli kamalan pieni (20 ml) joten tämä kului älyttömän nopeasti. Tuoksukin taisi olla juurikin tuollainen mangon ja mandariinin kombo eli ihan jees, tosin kyllä mä ite tykkäsin enemmän tuon Lumenen käsivoiteen tuoksusta.

Oliko tässä joukossa mukana teidän käsivoidelemppareita tahi -inhokkeja?

2 kommenttia:

  1. Yves Rocherin tuotteissa on kyllä joskus aika hirveät tuoksut. En pystynyt käyttämään juuri tuota käsivoidetta, ei sitten millään :)

    kivipuuteri.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Onneksi suurimmassa osassa on hyvät tuoksut, mutta muistan tämän käsivoiteen lisäksi erään kasvovoiteen jonka tuoksu oli myöskin kamala... =/

    VastaaPoista